oggy Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tak mi před chvilkou odešel můj záložní hadr Poraďte nějakou dobrou koupi, na zálohu mi stačí tak do 80GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Určitě se vyhni Maxtoru, tato kdysi špičková firma měla v poslední době celkem problémy s kvalitou, její disky byly rychlé, ale hlučné a hodně, hodně topily. Dál bych nekupoval WD - mnoho vlastních špatných zkušeností (ale reklamace vždy OK - výměna za nový, často větší). Koukal bych po Fujitsu, Seagate, či Samsumg. Potřebuješ SATA, nebo PATA? 80 nekupuj, nevyplatí se to. Kup aspon 160 GB. Brácha s počítačema obchoduje a už ted je velký problém 80-tku sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Potřebuju PATA. WD jsem právě měl, sloužil dobře 4 roky. Zrovna jsem vybíral mezi Seagate a Maxtor. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33468 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35354 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 rozhodně seagate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 rozhodně seagate Rikam ANO Seagate Baracuda, Maxtor nee, WD nemam s nim 4 roky zadny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 ja bych ti doporucil po zkusenostech SAMSUNG. low teplota, low hluk a slape non stop uz pekne dlouho...moje zkusenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se. Asi vezmu ten Seagate. Neni 8 MB cache zbytečná, když ho budu mít jen na zálohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se. Asi vezmu ten Seagate. Neni 8 MB cache zbytečná, když ho budu mít jen na zálohu? Není. je to poznat na výkonu, na penězích ne, tak ber to co má víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Mám v PC WD, Maxtor aj Hitachi. Posledné disky, s ktorými boli problémy, boli Hitachi 160GB SATA - v priebehu 3 mesiacov mi v PC odišli 4ks po sebe Odporúčam WD s 16MB cache, v súčasnosti špička, najmä Raptor. Ale ten zrovna nie je na zálohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tak tak, na tech 8MB cache bych trval, i na zalohu, stoji jen o malilicko vic a fakt je to znat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 WD v poho, mel jsem jich nekolik, SG se me posral ale to uz je dele, ted bych mozna zkusil SG jsou tiche, 8MB je zaklad, lepe i 1Otis. ot. kamos ma ted tenhle WD a prej je OK - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31759 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 WD v poho, mel jsem jich nekolik, SG se me posral ale to uz je dele, ted bych mozna zkusil SG jsou tiche, 8MB je zaklad, lepe i 1Otis. ot. kamos ma ted tenhle WD a prej je OK - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31759 Ty jo to slo strasne dolu. To je pohoda za 250GB. Jak rikam, Octavia Pepika take muze byt vice poruchova nez Octa Fandy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 S diskami mam dlhe skusenosti. V poslednom case sa mi dost osvedcili uz spominane disky Seagate Barracuda. Tieto disky su dost spolahlive a maju na rozdiel od inych diskov spominanych v tejto diskusii podstatne tichsi chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Prodavam tyhle veci, sel bych do Seagate nebo Samsung, vzal bych 160 GB a hlavne bych koukal po 8 MB cache. Pokud bys chtel SATA II, urcite se vyhni WD, nepovedly se. mám taky samsung 160GB S-ATA a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 WD v poho, mel jsem jich nekolik, SG se me posral ale to uz je dele, ted bych mozna zkusil SG jsou tiche, 8MB je zaklad, lepe i 1Otis. ot. kamos ma ted tenhle WD a prej je OK - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31759 10t otacek je peknych, ale bavime se tu o IDE disku na zalohovani, proto rikam 160GB (nej. pomer cena/misto) a 8MB cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak už mám vybráno snad dobře pošlape a nějakej ten čásek vydrží http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak už mám vybráno snad dobře pošlape a nějakej ten čásek vydržíhttp://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33334 Baracudu 120GB mam uz 2 roky a f cajku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak už mám vybráno snad dobře pošlape a nějakej ten čásek vydržíhttp://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33334 sel bych stejne do ty 160 GB - je asi o 130 kc drazsi... tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Rozhodně 160 za ty prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Pouzivam maxtory IDE i SATA v PC mam 250GB SATA a 200GB SATA + jeste 120GB IDE - vse MAXTOR a jsou rychli a spolehlivy.... dnes bych zvolil Samsumg nebo maxtor - i do PC ktery montuju davam zatim MAXTOR a zatim poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Sice už máš vybráno,ale já si přisadim: 2x120giga/8mb a 1x 300g/16mb všechny maxtor (pata) a všechny šlapou bez probl. už dlouho.jsou tichý,rychlost-průměr akorát trošku víc hřejou-vyřešeno ventilátory.já mám spíš problém s deskou asus a7n8x-x(anebo s biosem posl.verze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 amrtin: Jj, nForce chipset a Maxtor nie je dobrá kombinácia - o problémoch je popísané dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Sice vybráno, ale koupeno ještě ne. Teď kupuju potahy a manželka je navíc v porodnici. takže nestíhám a nejsou love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.