kully Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 Prosim o radu kudy a jak protahnout napajeci kabely od zesilovace k baterce. Ted je mam u pedalu u ridice, ale marne hledam nejakou pruchodku a vubec nevim kudma to protahnout. Muzete mi nekdo poradit ? neresili jste podobny problem ? Pokud mozno bych potreboval poradit co nejpresneji, at vim kde hledat. Za pripadne odpovedi dekuji Citovat
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 pozri :pal.pc.do1,2HTP vtejto sekcii , otvor prvy prispevok od Fabiatora je to tam aj s fotom.To je najjednoduchšia cesta! Citovat
kully Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Vloženo 30. Červenec 2006 pozri :pal.pc.do1,2HTP vtejto sekcii ,otvor prvy prispevok od Fabiatora je to tam aj s fotom.To je najjednoduchšia cesta! Tak jsem se na to dival a bohuzel to vede kolem spolujezdce a ja mam kabely natazene u ridice. Jiny zpusob neni ? Citovat
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 Ja som chcel tiež preisť stranou vodiča s čidlom teplomeru.Bol som obmedzeny jeho velkosťou,no na tejto strane su všetky prechodky plne a zabandažovane,tam je to velky problem. Citovat
kully Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Vloženo 30. Červenec 2006 Takze nakonec se mi stejne podarilo ten napajeci kabel protahnout na strane u ridice a bez vrtani ! Tahl jsem to dirou, ve ktere vede lanko na kapotu. Ta stejna dira je i na druhe strane ve stejne poloze, ale nevyuzita. Citovat
vikino1 Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 Si proste šikula,len to dobre prichyť aby sa nepoškodila izolacia. Citovat
kully Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Vloženo 31. Červenec 2006 Jo prichycene to mam myslim dobre a zaizolovane taky, takze by s tim nemel byt zadny problem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.