Boumik Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Zdravím všechny, mám Superba II ve verzi Comfort (září 2011) byl jsem nepříjemě překvapen,že pod lodklopnou opěrkou mezi sedačkami je pouze aux konektor a USB nikde..je nějaká cesta,jak dostat do auta USB aby pak šlo mezi písničkami na flashce přecházet ovládáním na radiu? Má třeba nějaké origo Škoda radio usb konektor? nebo ho od někud "natáhnout"? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Original MDI http://www.skoda-auto.sk/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=3T0051592&searchcat=0000000181&ref=%3fc%3d0000000181%26p%3d1 da se na netu sehnat i levneji. Nebo se da koupit jeste neoriginalni box na mp3 ale co jsem cetl na netu tak musi byt na flashce mp3ky nahrany v adresarich DISC1 - 6 a mam dojem ze to neumi zobrazovat ID3 tagy na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Pokud by někdo našel levnější variantu,hoďte prosím odkaz... Zaujalo mne tohle: http://www.stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/ Jen nevím, píšou sice kompatibilita se Superb II,ale bude to fungovat se základním radiem Swing? Bude pak fungovat CD mechanika v radiu? Jak se to zapojuje? Tušíte někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 taky jsem na nej koukal, problem by mel byt pouze s Columbus navigaci, budu po novem roce resit s mechanikem umistneni v prihradce, kazdopadne by se to melo chovat jako changer, mel jsem to tak v seatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 nakonec jsem to vyřešil Bolerem a SD kartama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.