jarda1981 Vloženo 26. Listopad 2011 Vloženo 26. Listopad 2011 Dobrý den potřeboval bych poradit po zabouchnutí 5.dveří se mi rozsvítí 3.brzdové světlo.Ikdyž mám vše vyplé a auto zamčené.Jakmile odemknu vůz otevřu 5.dveře světlo zhasne.kdzž světlo svítí tak nesvítí naplno protože když sešlápnu brzdový pedál tak se rozsvítí ještě vice.Jakmile zmáčknu spínač u zámku 5.dveří světlo se rozsvítí jak ho pustím tak zhasne.Nemá někdo nějakou radu. Citovat
mark00 Vloženo 26. Listopad 2011 Vloženo 26. Listopad 2011 taky sem mel tento problem. Reseni bylo: demontovat pulku kufru, abych se dostal ke svorkovnici a zkontroloval kabely od 3. svetla, jestli nekde neni zkrat. Kabely byly v poradku, ale kdyz sem chytl do ruk hadicku od ostrikovace, tak se temer sama bez namahy rozpojila. Usoudil sem, ze byla spatne spojena, nacvakl jsem ji zpet a od te doby to bylo v poradku. Ten spoj byl u svorkovnice, takze tama nejspis protekala voda a ve svorkovnici vznikl tak zkrat. takze budes nejspis muset demontovat interier kufru, abys to zkontroloval. Nejdriv ale zkus zkontrolovat, jestli nahodou neni poskozena iuolace kabelu v te gumove hadici ktera vede z karoserie do patych dveri. Je celkem mozne, ze bude chyba tam a nebudes muset demontovat ppate dvere a pulku kufru. Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Prosinec 2011 Vloženo 2. Prosinec 2011 Zatečená voda ve svorkovnicích....Podíval bych se na těsnost hadiček od zadního ostřikovače. Citovat
Octavian2tdi Vloženo 15. Prosinec 2011 Vloženo 15. Prosinec 2011 Zdarec přesne to se mi stalo taky!! Duvodem byla vytopena a zaoxidovana svorkovnice a to z duvodu rozpadle svorky na zadni ostřikovač.Po vyčištení vše v pořadku!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.