Kyong Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) Ahoj, mám takový problém, na dálkovém ovladači se odpálila součástka a nefuguje, dioda bliká, ale signál to zřejmě nevysílá, nevím právě, k čemu ta součástka tam zrovna je. A nemůžu nikde najít schéma, že bych si ji přepájel za novou. Příkládám fotky, která to, jestli někdo by nevěděl, nebo by mi nemohl změřit. Vyznačil jsem ji červeně. Editováno: 27. Listopad 2011, autor: Kyong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Kupit nove D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 ona hlavně nemusí být primární chyba v té zjevně poškozené součástce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktik Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 (editace) Jedná se o keramický SMD kondenzátor velikosti 0805,cena 5 haléřů ,akorát zjistit hodnotu Máš dvě možnosti : a ) sehnat někoho kdo má stejný ovladač a změřit hodnotu b )napsat přesné označení toho integrovaného obvodu nad tou poškozenou součástkou ( myslím ten osminožičkovej "šváb") nejlépe vyfotit aby byl kod čitelný pak bych ti MOŽNÁ byl schopnej pomoci Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: Kaktik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.