Janina Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 od včerejška nejde řadit třetí stupeň, ze začátku šel ještě silou dát, ale pak vypadával a teď nejde vůbec, nesetkal jste se s tím někdo? 1 a 5 jde, ale taky ne úplně hladce, 2 a 4 úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) Najprv by som spravil základné nastavenie šaltpáky. Je to popísané v DP, nemám ju momentálne pri sebe. Možno sem niekdo prskne návod. Potom by som pozrel či a koľko oleja je v prevodovke a prípadne doplnil. Ak nič z toho nepomôže, tak bud skúsiť zohnať novú prevodovku, alebo starú otvoriť a opraviť :-( Editováno: 30. Listopad 2011, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 nevím, jak to popsat, taky mi šlo špatně řadit a pomohlo mi, že mi mechoš rozebral kulisu, jak končí táhla v motoru a tma je prý nějaký plastvý hajzlík, kterej zbrousil a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Včera jsme s tím byli v servisu a je to nějaké pérko, prý je to časté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.