Aritma0266 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Zdravím, manželka mi chce k vánocům darovat kurz sportovní jízdy (http://www.skolasmyku.cz/kurzy_sportovni_jizdy.html). Máte někdo s těmito kurzy nějaké zkušenosti? Nechci se stát závodníkem, jde mi jen o to, abych si pořádně vyzkoušel jaké má moje O2 limity, tak mě zajímá, jestli to třeba nejsou vyhozené peníze. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Dle mého super věc.. Také jednou něco podobného musím zkusit, sám jsem šmejra naštěstí ještě nedostal, ale nevím, jak budu reagovat, když se tak stane - zima na krku, hodně jezdím a nemám 4x4.. Pokud to chce, tím tuplem se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Raději bych investoval do kurzu bezpečné jízdy (škola smyku) než do sportovní. Podle mě zrychlovat a brzdit umí i desetileté dítě za volantem jde jen o to jak. Ale vy se tady bavíte o smyku a na to je škola smyku. Tam se učí něco podobného jako v té sportovní jen na různých druzích kluzkých povrchů a má tě to naučit jak smyk zvládnout a vyrovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Aha, já jsem si říkal, proč tomu říká "škola sportovní jízdy" - pak jsem viděl fotku klasického polygonu jako v kurzech bezpečné jízdy a myslel jsem, že je to totéž.. V tom případě souhlasím se žralokem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 No já bych šel každopádně klidně do obou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Tak když napadne čerstvý sníh ,tak trénujete ne? Zatáčky přes ručku...contra...a jet bokem.... Takové věci trénuju pořád...Když je volná cesta...Když ze zatáčky není kam vletět atd... Ono se to zdá jako kravení,ale když se pak auto do nějaké takové situace dostane ,tak člověk podvědomě nějak ví co udělat... Ale taky bych na takovou školu šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Při mém štěstí bych to stejně někam narval... Editováno: 2. Únor 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 kluci myslete na to, že i když pojedete 100km po poli a po sněhu a po celé cestě se objeví suchá cesta s jedním stromem, při zákonu schválnosti stejně skončíte v tom stromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ta škola smyku by mohla být povinná v autoškole, určitě by to hodně pomohlo všem řidičům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 A ty bys jako majitel autoškoly byl ochotný nechat huntovat svá auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Tak jasně, že by to nebylo tak jednoduché. Myslím tím např. různé bonusové programy za příplatky, kde posluchače autoškoly naučí např. smyky, sportovní jízdu apod., samozřejmě na bezpečných místech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Ok bonusové programy beru... A taky ti instruktoři o tom musí něco vědět....Já třeba měl instruktora co toho s autem moc neuměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 V Rakousku je to normalne soucasti autoskoly, alespon mi spoluzaci to tak meli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtus Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Zdarec, ja sem vyzkousel "skolu smyku" od maxcars.cz...maji sem tam na netu slevovy kupony a pak to vyjde celý den na krasných cca 1800, coz je zadarmo. Skolitele super, povidaji a ukazuji hodne do praxe, je videt, ze s tim maji zkusenosti a ne jen ctou knizky, pul dne neco vykladaji a odpoledne po obede se cely jezdi, pocetucastniku tusim max cca 25, takze se fakt jezdi. Maji to u příbrami, nemaji tam sice rozhazovací plošinu jak v Mostě, ale je tam vic prostoru tzn. vetsi rychlosti, clovek si fakt vyzkousi co to auto umi. Pokad ma nekdo vyssi auto tak mu na urcite prvky (360 a vic) pujci sluzebni fabku, pac nezkuseny motorista by si moh prevratit auto...ale je to dobrovolne...kdo chce pusti ho na jeho zodpovednost si to rozsekat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.