zugar Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Koupil jsem ojetou bílou fabii combi 1.9 tdi 2005 vypada hodně zachovale dost mě štve, že stačí být trochu mokra silnice a auto je zastříkané z obou stran i s oknama zadek ani nepočítam.Namontoval jsem tam i zastěrky a je to stejný. No a na te bíle je to hruza. Já myslím,že ten problém asi mate všichni a nebo je nějaká vychytávka? Nebo to vubec neřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Příteli okřídleného šípu, bílá barva, co se dá dělat má takovou nemilou vlastnost, že na ní je daleko víc a dříve vidět, že je vozidlo ušpiněno. Existuje jedna vychytávka jak takové autíčko neušpinit, ale já nevím jestli Ti to mám říct, jelikož je to moje nou hau. Já fakt nevim...?! Tak jo, ale nikomu to nesmíš říci - slibuješ? Tak jo, pokud máš vozidlo umyté a vyleštěné, jezdit pouze a na tom trvám za slunečného dne či jasné noci. Dále musíš mít dobré znalosti o meteorologii. V případě, že jedeš někam dál, chce to mít s sebou noťas s aktuálním připojení na satelit , který udává pohyb dešťových mraků a s detailní předpovědí počasí s možností vyhodnocení deště. Osobně jsem si vytvořil program, který toto možné nebezpečí deště neustále vyhodnocuje a v případě, že po trase, kterou máš projíždět a má tam pršet, okamžitě zvolí alternatívní trasu, kde ani nekápne. Tento program umí i takové věci, že když se nacházíš kdekoliv či na horské cestě, kde jiná alternatívní trasa není možná a hrozí déšť, dokáže nalést hotel s podzemní garáží, podzemní garáže, krytou čerpací stanici, kryté autobusové nádraží, tunely mosty, ale i salaš se stodolou, jeskyň, skalní převis, kde uchráníš vozidlo před deštěm. Tento program ovšem není zadarmo, to jistě chápeš. Rozloučím se s Tebou sloganem - ať prší či leje jen né nám na cestu do prdele. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zugar Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Jo take me napadlo nejezdit za spatneho počasí. což je blbost. Ja jen že ty fabie jsou zrejmě nějak špatne navrhnute jiná auta tak zaflágané nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 A není to tím, že těch "jiných" je minimum v bílé barvě? Ono opravdu bílé auto je doslova za trest - a jen o málo lepší je to třeba s černou... Jako naprosto nej barvu pro lenochy bych viděl stříbrnou metlu s takovým tím kouřovým nádechem - dělá se to transparentním lakem navrch. Je to totálně idiotensichr a soldatenfest, vidět na tom jsou až kilový cákance bahna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Prostě to nemej. Časem to získá homogenní povrch (pravda ne bílý) a už ti ani nepříde, že to je špinavý a od určitého stupně se to už víc nešpiní. Tedy ono se to přechodně může ušpinit více, ale pak to při prvním dešti oprší na tu standardní špínu. Druhý auto v rodině je bílý, nemyl jsem ho dobrý dva, tři roky a na první pohled je čistší než tmavě modrá Fabie, kterou drhnem čtyřikrát do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Stříbrná taky nic moc, po půl roce vypadá asi takto Myju jen světla, RZ a skla...Zbytek nemá cenu, za půl roku to je stejně zas špinavé Editováno: 5. Prosinec 2011, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Trochu extrem ne? Tohle vidim poprve takhle cernou octu Ja umyju auto a za tyden uz je spinave .. taky na nej kaslu ale to mam cervenou metlu .. modrou zaklad nemyju vubec je rodicu a moc spinava neni .. asi to bude tim ze moc nejezdi Ovsem nejhorsi na spinu jsou ČERNE OKNA! TO JE HRUZA!! Kazdy nanos tam jde videt .. uz na to kaslu a nechavam je spinave .. za hodinu jsou spinave hned po umyti .. hold blizka ostrava dela sve .. Ale poradim vam nejlepsi vec jak zachovat auto ciste .. nepotrebujete k tomu zadny blby program .. umyjte ho a strcte do dokonale utesnene mistnosti s filtry castic nikdy se nezaspini a nebudete ho muset myt .. ale pozor !! Nesmite s nim jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 foceno v Zábřeze na Moravě, naproti je gymnazium a vedle čeho jsi stal tak tam je drogerie Teta mám pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ano, mas pravdu. Jezdim tam denne az z Ostravy, proto je tak spinave...450 km za den dela sve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.