sířa Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tím že si kupoval auto v Německu?? Chtěl bych si koupit auto osobně a né přes nějakou tu firmu co to dováží...chtěj za to nehorázný prachy. Co je k tomu vše potřeba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Hlavně vědět kde ho koupit, aby nebylo dražší než u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Noo je docela dost firem které ti stím pomůžou. Třeba maj džíp s vozíkem, a pro auto pojedete spolu.pomůžou ti vyřídit papíry a vesměs si berou určitou taksu od kilometru.Myslim zě se tam musí auto nějak odhlásit a tedy si bez značek a odtahovku stejně potřebuješ. Ale tohle si nejsem jistý. Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup2.5 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 penize:-) a ted vazne zalezi jestli chces auto odvezt na voziku nebo s nim dojet po vlastni ose.. pokud na voziku tak zaplatis v nemecku a odvezes do cr nic neresis je to jako by jsi si tam koupil rohlik pokud po vlastni ose tak si musis domluvit v nemecku prevozni znacky stoji cca 100 eur na tyden s tim ti pomuze bazarnik v cechach pak budes potrebovat na prihlaseni original velkej technicak dovozouvou stk +emise povine ruceni na urade pak vypises formular specialne urceny pro registraci aut ze zahranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) Já nevím, ale když jsem kupoval auto z bazaru, dostal jsem čistý velký techničák a abych mohl auto přihlásit, musel jsem ještě na STK na registrační prohlídku. Takže takhle to asi nepůjde S tím autem, podle mně, musíš být při přihlašování už v ČR. Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 najdeš si auto na netu (nejraději více a poblíž,kdyby se ti nelíbilo) zavoláš tam aby ti ho rezervoval koupíš vyřídíš si u nich převozní značky a je to. podrobnost,_ to bych musel budit dceru. Hamburk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose? Trochu komplikovane+ predrazena 2x cesta . Auto musi bit uz v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 No jo, já si to popletl s koupí nového auta. Na evidenční prohlídku jsem zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlus Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Dobře je celý postup popsaný tady: www.dovezuauto.cz, jinak já jsem si přes ně kupoval Oktávku a spokojenost. SIce to nebylo zadarmo, vzal si za to 10 000 Kč, ale dojednal mi tam slevu 13 000 Kč (jel jsem s ním tak vím), takže jsem měl službu zadara a ještě 3000 Kč doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) ... ještě se mi nestalo, že při kupování auta v bazaru, prodejce po "záhadném" telefonátu nesnížil cenu. Editováno: 8. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.