sířa Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tím že si kupoval auto v Německu?? Chtěl bych si koupit auto osobně a né přes nějakou tu firmu co to dováží...chtěj za to nehorázný prachy. Co je k tomu vše potřeba?? Citovat
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 Hlavně vědět kde ho koupit, aby nebylo dražší než u nás. Citovat
fiser Vloženo 8. Prosinec 2011 Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Noo je docela dost firem které ti stím pomůžou. Třeba maj džíp s vozíkem, a pro auto pojedete spolu.pomůžou ti vyřídit papíry a vesměs si berou určitou taksu od kilometru.Myslim zě se tam musí auto nějak odhlásit a tedy si bez značek a odtahovku stejně potřebuješ. Ale tohle si nejsem jistý. Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: fiser Citovat
sup2.5 Vloženo 9. Prosinec 2011 Vloženo 9. Prosinec 2011 penize:-) a ted vazne zalezi jestli chces auto odvezt na voziku nebo s nim dojet po vlastni ose.. pokud na voziku tak zaplatis v nemecku a odvezes do cr nic neresis je to jako by jsi si tam koupil rohlik pokud po vlastni ose tak si musis domluvit v nemecku prevozni znacky stoji cca 100 eur na tyden s tim ti pomuze bazarnik v cechach pak budes potrebovat na prihlaseni original velkej technicak dovozouvou stk +emise povine ruceni na urade pak vypises formular specialne urceny pro registraci aut ze zahranici Citovat
nuff Vloženo 9. Prosinec 2011 Vloženo 9. Prosinec 2011 A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose? Citovat
Wojnar Vloženo 9. Prosinec 2011 Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) Já nevím, ale když jsem kupoval auto z bazaru, dostal jsem čistý velký techničák a abych mohl auto přihlásit, musel jsem ještě na STK na registrační prohlídku. Takže takhle to asi nepůjde S tím autem, podle mně, musíš být při přihlašování už v ČR. Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat
macek000 Vloženo 9. Prosinec 2011 Vloženo 9. Prosinec 2011 najdeš si auto na netu (nejraději více a poblíž,kdyby se ti nelíbilo) zavoláš tam aby ti ho rezervoval koupíš vyřídíš si u nich převozní značky a je to. podrobnost,_ to bych musel budit dceru. Hamburk Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2011 Vloženo 9. Prosinec 2011 A co tak koupit auto, nechat ho tam, dojet na místní úřad v ČR, auto zaregistrovat, vrátit se zpátky s registračkama a odjet po vlastní ose? Trochu komplikovane+ predrazena 2x cesta . Auto musi bit uz v CR. Citovat
nuff Vloženo 10. Prosinec 2011 Vloženo 10. Prosinec 2011 No jo, já si to popletl s koupí nového auta. Na evidenční prohlídku jsem zapomněl. Citovat
Karlus Vloženo 8. leden 2012 Vloženo 8. leden 2012 Dobře je celý postup popsaný tady: www.dovezuauto.cz, jinak já jsem si přes ně kupoval Oktávku a spokojenost. SIce to nebylo zadarmo, vzal si za to 10 000 Kč, ale dojednal mi tam slevu 13 000 Kč (jel jsem s ním tak vím), takže jsem měl službu zadara a ještě 3000 Kč doma. Citovat
Wojnar Vloženo 8. leden 2012 Vloženo 8. leden 2012 (editace) ... ještě se mi nestalo, že při kupování auta v bazaru, prodejce po "záhadném" telefonátu nesnížil cenu. Editováno: 8. leden 2012, autor: Wojnar Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.