Shorty182 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Mam problem ze je vysoka spotreba u motoru 1.9tdi agr PP zkazuje normalne.. Mesto tech 5litru ale skutecna spotreba je 8litru tak jsem to napojil na diagnostiku a mely hodnoty 1. -0,30 2. +0,40 3.(to vubec nenaslo) 4. +0,45 tak bych od vas chtel poradit protoze jsem to tady nikde nenasel jestli je ten treti vstrik v prdeli nebo co stim je.. Chod motoru se zda byt v pohode jen za studen a obcas i za tepla pri rozjizdeni a jen trochu plynu zacne auto cukat jak kdyby sel na dva valce a kdyz pridam tak dobry.. A z oleje je cejtit nafta mam chip od firmu autochip na 85kw. Prosim o radu protoze me to auto zivi a nemohl bych si dovolit aby auto bylo nepojizdny diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Tak v první řadě by to chtělo nahrát zpátky původní soft, páč tahle firma se s tím chipováním zrovna nemaže. Jakej to je rok, tu jednotku pájeli, nebo to šlo už po kabelu? Jestli je cítit nafta z oleje, tak to chce vyndat vstřiky a kouknout se jak práší, jeslti netečeou......což je si myslím hodně pravděpodobné. Jinak 3 vstřik je zásadní, ten měří i dýlku vstřiku a podle toho další věci. Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shorty182 Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Je to rok 97 takze pajeni..rikas nahrat zpatky origo soft jo..? Ted jsem to mel na vagu a ten chlap mi rikal ze neco s vahou vzduchu ze pozadovany bylo 250 a ja mel 250 ale u nacipovanyho auta prej ma byt tak o 100 vic.. Tak fakt nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.