mr.biker Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Čau, vag mě hlásí chyby : 17965 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez prekrocena 1x P1557 - 35-10 - - - Sporadicky 17563 - Snimac tlaku v sacim potrubi (G71) Zkrat na plus P1155 - 35-10 - - - Sporadicky Jde mi o to co mám zkontrolovat nebo vyměnit. A kde se nachází ten sensor G71 Jde o octavii 2002 1.9TDi 81kw Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) ... Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 VAG BoBo: dovolím si ti oponovať..viď obrázok: TO mr.biker: http://forum.skodaho...rba-do-nouzaku/ http://forum.skodaho...512-snimac-g72/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) Teda sorry, ja mám tak označenou váhu vzduchu nebo se mýlim? Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 váha vzduchu je označená G70 Kontrola snímače množství nasávaného vzduchu -G70- Signál snímače množství nasávaného vzduchu potřebuje řídicí jednotka pro výpočet povoleného vstřikovaného množství a k regulaci zpětného vedení výfukových plynů. Čím menší je signál snímače množství nasávaného vzduchu, tím méně paliva smí být vstříknuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.biker Vloženo 9. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) táhlo regulace de lehounce, nikde žádná porušená izolace kabeláže ani prasklá hadička, mám tedy vyměnit to čidlo G71 nebo není jistý že je to tím ? Editováno: 10. Prosinec 2011, autor: mr.biker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 mr.biker, mozes mi povedat ako sa ti podarilo odstranit tie chyby? konkretne tato by ma zaujimala navjviac : 17965 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez prekrocena 1x P1557 - 35-10 - - - Sporadicky dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.