pavelzteplic Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Zdravím, projel jsem forum skrz na skrz a odpověď nenašel, proto zakládám toto téma. Admini případně odpustí doufám Mám Supa 1,8t se zvýšeným výkonem po předchozím majiteli z Německa na 142kw, vše doted fungovalo bez problémů, výkon supr, motor i zbytek auta držel v pohodě. Ale tři dny zpět najednou sednu do auta a výkon je prostě pryč. Motor necuká, turbo se spouští kdy má a nekolísá, takže v tom bych problem neviděl. Navíc zanášením turba by výkon klesal postupně, ne? Výkonově to ted odpovídá spíš základním parametrům motoru bez chipu - je možný, že by chip prostě přestal plnit svojí funkci z ničeho nic? Díky za každou radu. Nechce se mi ted před Vánocema měnit všechno možný a doufat, že to trefim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Zkus vyměnit nebo si půjčit od někoho váhu vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.