Publikováno Červenec 31, 200619 r Existují nějaké hodinky s motoristickou tématikou???Chtěl bych si pořidit ale nemužu žádný najít
Červenec 31, 200619 r U vietnamců není problém za 3 stovky koupit hodinky Mercedes, Honda apod. Mozna Mrcedes a Konda... Ja mel jeste kdyz jsem kouril ze souteze z Malborek s Jeepem v pousti, ale nevim kde jsou... Bych ti je strelil bych je nasel
Srpen 1, 200619 r Podívej se třeba na stranky www.Bencar.cz tam maj škodovacky asi troje jinak každej značkovej autosalon většiny značek co se u nas prodává bude mít nějake v nabídce.Ale určo nebudou za 3sta jako u větví
Srpen 1, 200619 r M3000 v Praze (dealer a servis MB), má krásný Mercedes hodinky za docela gut ceny - cca 2500-8500. P2M
Srpen 1, 200619 r jukni sem, něco málo tu je, ale jinak toho mají víc http://kolekce.mercedes-benz.cz/Pages/Index.aspx P2M
Srpen 1, 200619 r no jo ale mercedes :-( taková shitka :-))))))))) neřikal ale, že chce vycizelovanou techniku se logem Škoda od českých mistrů hodinářů ze společnosti PRIM
Srpen 1, 200619 r no jo ale mercedes :-( taková shitka :-))))))))) neřikal ale, že chce vycizelovanou techniku se logem Škoda od českých mistrů hodinářů ze společnosti PRIM Peto, myslis, ze nemecky schmejd vyuziva generacemi proverenou svicarskou techniku
Srpen 1, 200619 r hodinky jako brzdový kotouč :-) já mám troje hodiny jako hliníkáč s gumou i brzdovím kotoučem akorát sou jedny velký na zeď a dvoje mensí stolní , tak ale kdyby měl člověk větší zápěstí daly by se určitě přispůsobit
Srpen 3, 200619 r Hodinky Skoda auto... btw designova kopie CK hrozny hodinky radci je nenosim,prekazi to
Srpen 7, 200619 r Takoveto SKODA hodinky by meli davat jako darek pri kazde zarucni i nezarucni oprave a ne je jeste prodavat, at se stydeji!
Říjen 29, 20213 r Zdravím. Máte někdo zkušenosti s hodinkami Polar? Potřebuju hodinky, který uměj měřit tep, kroky atp. Tyhle jsou i voděodolný, ale jsou asi i plavecký, i když to je možná jedno. Každopádně mě zajímá, jestli máte zkušenosti s touto značkou a jestli se oplatí koupit? Popřípadě podle vás nejlepší hodinky s vlastnostma, co jsem napsal podle Vás? Předem díky za info :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.