Martin_TDi Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 pěkná spotřebička ! Tohle umím taky s mojí O1 TDi ALH, někdy se dostanu i pod 4L/100Km - stále ten motor považuju za špičkový co se týče spolehlivosti a spotřeby Citovat
KoNG Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 (editace) tomu bych i věřil. Tady spíše šlo o test zda i s upravenou 77kW (96kW) se dá taky jet na spotřebu : : je fakt že tohle je dosti špatná trasa na test jelikož je to pořád s kopce do kopce a navíc tankodromiáda By mě zajímalo o kolik by padla spotřeba kdyby bylo auto bez DPF a eko pytlovin Editováno: 24. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
Galvi Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Pěkná spotřeba .. Ještě k tomu, na tom tankodromu a s 96 kilo-Watíky pod kapotou.. Hlavně to DPFko by určitě udělalo nějakou desetinku, kamarád jej nechal odstranit na Focus 2.0 TDCI spolu s úpravou softu a spotřeba mu slezla o 0,3 l/100 a dost si to pochvaluje.. Máš k tomu chipu i nějaké naměřené průběhy ze zkušebny? Protože je to celkem skok ze 77kW, tak by mě zajímalo jak se to přetvarovalo a co krouťák.. Citovat
KoNG Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 ne změřeno nemám nic ale rozdíl jde poznat tak tomu budu věřit Citovat
KoNG Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 (editace) mělo by to vypadat nějak takto a dívám se že nově dělají i TSI http://www.profi-chiptuning.cz/clanky/chiptuning/chiptuning-motoru-12-tsi/ za lidovou cenu Editováno: 24. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
Pawouk Vloženo 24. Duben 2013 Vloženo 24. Duben 2013 Co na ten krouťák říka převodovka,nebo spojka? Je to dostatečně dimenzovaný u tohoto motoru a vozu? Citovat
KoNG Vloženo 24. Duben 2013 Autor Vloženo 24. Duben 2013 co jsem někde viděl specifikace dvouhmoty tak 350Nm je max pak už ti nikdo nic nezaručí Citovat
Galvi Vloženo 25. Duben 2013 Vloženo 25. Duben 2013 Pěkné.. I když ten graf mě přijde poněkud nereálný, hlavně co se hodnot originálních týče... Ten krouťák bych možná ještě asi bral, ale výkon se mě zdá malý. Co jsem měl možnost na zkušebně odměřit, tak byl výkon originálu vždy minimálně takový jak udává výrobce. A aby se naměřilo cca 74 kW místo 77 kW je celkem rozdíl.. Krouťák jsem sice několikrát už viděl nižší, ale o tolik také ne.. Dokonce když jsem měřil Felicii z 98 roku, tak byl naměřený u sériové Feliny výkon o 6 kW vyšší, krouťák byl shodný s hodnotou výrobce... Hodnoty "po" jsou ale solidní Jako nárůst v průměru cca 25 % je paráda, ovšem si myslím, že to už bude mít celkem velký vliv na opotřebení.. Třeba převodovka bude dostávat pěkně zabrat protože třeba při těch 2000 ot kdy do ni pošleš místo 240 Nm těch 310 Nm.. Minulý týden jsem měřil ve škole Octavii I 1.9 TDi 81 kW, která byla při 120 000 km (po výměně spojky) čipovaná na 103 kW + nárust tuším 80 Nm, tak teď měla 176 000 a spojka byla v posledním tažení a převodovka byla nová.. ( samozřejmě bylo naměřeno 92 kW a 280 Nm ale velkou měru na tom měla zlá spojka )Takže nechci v žádném případě nějak strašit, ale já bych asi do tak vysokého chipu nešel.. Ale samozřejmě největší měrou záleží, jak se s autem jezdí, protože kluk s octou jak odjížděl, tak tam nechal asi 10 metru neprůhledného černého dýmu.. Citovat
KubinoPv Vloženo 25. Duben 2013 Vloženo 25. Duben 2013 Potřeboval bych vysvětlit jaký má spojka vliv na úbytek výkonu. To jako 11 kW sklouzne na spojce? Co to je za školu? Je to buď motor čipem v prde.l a nebo čip odfláknutý. Těch 92 musí mít nedušená(jako teď fabrikou naše 1,2) dobře zajetá sama o sobě. Bez čipování. A nebo někdo "kecá". Citovat
Galvi Vloženo 26. Duben 2013 Vloženo 26. Duben 2013 Bylo to spojkou. Jakmile jsem šlápl na plyn, tak otáčky sic vystřelili, ale auto zrychlovalo téměř konstantně. Takže vzhledem o opotřebované spojce se krouťák ztrácel vlivem jejího prokluzu a tudíž byl i nízký výkon, který se sám o sobě neměří - zkušebna si jej z naměřeného točivého momentu dopočítává a následně ještě podle normy koriguje . O tom, že výsledek měření je blbost s autem v takovém stavu...majitel trval na změření... Kdyžtak ať tady KoNG-ovi nezas*rame vlákno, tak pokud by se ti ještě něco nezdálo, tak SZ. Citovat
KoNG Vloženo 26. Duben 2013 Autor Vloženo 26. Duben 2013 já bych to shrnul asi takto k autu se chovám ohleduplně (nehodlám ho měnid jen tak brzo) kdyby se mi to nenamanulo jak slepému housle tak bych se na čip vysral jelikož 77kW s roomsterem jezdí pěkně. Já jsem spíše jezdec na pohodu a na spotřebu tudíž nemám potřeby nějak motor extra prohánět. I když netvrdím, že když jedu sám a mám jaksi chuť tak na to hamstnu a jedu kolem 180 aby se provětraly škodovácké křídla . O výdrži dílů bych proto ani nepolemizoval setrvák je na 350Nm stavený a to je norma která bude mít určitě nějakou rezervu Citovat
KubinoPv Vloženo 26. Duben 2013 Vloženo 26. Duben 2013 Bylo to spojkou. Jakmile jsem šlápl na plyn, tak otáčky sic vystřelili, ale auto zrychlovalo téměř konstantně. Takže vzhledem o opotřebované spojce se krouťák ztrácel vlivem jejího prokluzu a tudíž byl i nízký výkon, který se sám o sobě neměří - zkušebna si jej z naměřeného točivého momentu dopočítává a následně ještě podle normy koriguje . O tom, že výsledek měření je blbost s autem v takovém stavu...majitel trval na změření... Kdyžtak ať tady KoNG-ovi nezas*rame vlákno, tak pokud by se ti ještě něco nezdálo, tak SZ. Neřeš Citovat
KoNG Vloženo 28. Duben 2013 Autor Vloženo 28. Duben 2013 (editace) první pořádná očista po zimně vyjmečně bez řádné zimní ůjmy od spoluobčanů jinak příští týden se bude něco málo upravovat pak jsem dám více info i foto Editováno: 15. Červenec 2013, autor: KoNG 2 Citovat
Galvi Vloženo 28. Duben 2013 Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Krasavec jak má být A chystají se úpravy ani nenaznačíš? Editováno: 28. Duben 2013, autor: Galvi Citovat
KoNG Vloženo 29. Duben 2013 Autor Vloženo 29. Duben 2013 (editace) Aspire: Díky galvi: snad jen to že přijde plastidip Editováno: 29. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
KoNG Vloženo 29. Duben 2013 Autor Vloženo 29. Duben 2013 (editace) kdyby někdo naháněl carnubu tak ZDE 100% a za úžasnou cenu škoda jen té pošty ale i tak za 250kč super cena. Ještě splašit někde stroj a jde se testovat :'> Editováno: 29. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
KubinoPv Vloženo 30. Duben 2013 Vloženo 30. Duben 2013 (editace) To s tou mašinou jsi nemyslel vážně, kde ji hledat, doufám . Editováno: 30. Duben 2013, autor: Jakub Nabel Citovat
KoNG Vloženo 30. Duben 2013 Autor Vloženo 30. Duben 2013 (editace) tak dnešní ekotest naposledy jelikož to je pakárna a vozit věšteckou kouli na přístrojovce to se mi fakt nechce nebo spoléhat na dalších X faktorů. Jak je vidno i s touto váhou (1777kg) se dá jezdit "EKO" Rychlost průměr 90km/h, trasa 56km Editováno: 30. Duben 2013, autor: KoNG 2 Citovat
KoNG Vloženo 30. Duben 2013 Autor Vloženo 30. Duben 2013 To s tou mašinou jsi nemyslel vážně, kde ji hledat, doufám . no to bylo řečeno ironicky až to přijde tak to odtestujeme Citovat
KoNG Vloženo 30. Duben 2013 Autor Vloženo 30. Duben 2013 tak dnes poprvé od koupě vozu servis klimatizace (3 roky bez údržby) Doplněno 260g chladiva a výměna oleje 20g a desinfekce Citovat
Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Vloženo 30. Duben 2013 Dělal jsi ji preventivně,nebo už to málo chladilo? Citovat
KoNG Vloženo 30. Duben 2013 Autor Vloženo 30. Duben 2013 (editace) preventivně chladilo to stále perfektně i když těžko říct teď mi přijde, že to chladí více ale to může být psycho dojem z výměny a z letos prvního použití Stejně by se za chvilku objevila chyba a klima by se stala nefunkční navíc tam bylo jen 10g z 20g oleje takže by se to spíše zadřelo Editováno: 30. Duben 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.