KoNG Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) hoši je mě pořád dobreku nejhorší natom jem, že dnešní den byl na takové podobné průsery už od rána (ukoslý zub, zavřený ruky naší dvouleté dcery do bez. dvěří naštěstí bez zlomenin, zabouchnutí bytu) a finále bylo tohle 50 metrů od domu kde bydlím dneska mám chuť si to tak hodit a to je vše. do p.če. Pantanta 37 ročník jel asi z kaufu a prostě mi nedal ve městě přednost, jeho vozidlo starý ford škoda za 10 tisic /světlo,narazník/ a na mojem vozidle pohroma. Ještě jsem ho viděl jak vyjížděl tak jsem stihnul akorát držet klakson a zapřit se do sedačky a přišlápnout plyn jinak by skončil v řidičových dveřích a bůhví jak bych dopadl já Editováno: 12. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Vloženo 12. Červenec 2013 To je tedy den blbec...soucítím s tebou. Hlavně, že se v těch tvých dnešních eskapádách nikomu nic nestalo (teda kromě zubu), plechy se opraví. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 13. Červenec 2013 Vloženo 13. Červenec 2013 No tak tomu se rika smula. Clovek se stara aby mel pekne auto a pak tohle, ale nastesti to pujde opravit a to je to hlavni. Citovat
KoNG Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Vloženo 13. Červenec 2013 to je sice hezké ale nikdy už tam nebudu mít tu jistotu jako u nového vozu, jednou už je hnutá kastle a tak to prostě je, a prodejnost vozu klesla o značnou část !! díky nějakému starému p.čusovi který ve svých 76letech ještě leze za volant ať se na mě nikdo nezlobí ale po 60 nemají lidi za volantem co dělat !!! kurwa Citovat
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2013 Vloženo 13. Červenec 2013 Tak to je jistě pravda, že to již nebude netknuté a případný problém a cenový rozdíl při prodejí ti nikdo nenahradí... Já vím, že jsi řádně naštvaný, ale s tím věkem nad 60 let bych nebyl tak přísný, protože co se bude dít, až do něj doroste generace narozená v 70 letech? To bude pomalu většina řidičů starších šedesáti let... A tato doba už není moc daleko. Ony by se spíš měly zpřísnit prohlídky u doktora u těchto lidí a hlavně, kromě zdravotních záležitostí, ověřovat také jejich reakční schopnosti... Citovat
technikus Vloženo 14. Červenec 2013 Vloženo 14. Červenec 2013 Jezisi Takovy pekny auto, staci jeden starsi dedek a hned tohle? Au au At to pojistovna dobre opravi a jeste bych si na pana "ridice" vzal nahradni auto... 1 Citovat
Voice Vloženo 14. Červenec 2013 Vloženo 14. Červenec 2013 Technikus: jsi magor? to samé se může stát komukoliv z nás, a může ti být 20 nebo 70......(člověk způsobí nehodu ani neví jak...) .Samozřejmě, že to nasere, mi je taky Konga líto, je to nejhezčí room na foru, ale co s tím naděláš, je to prostě tak. Podobné věci se na cestách stávají dnes a denně. Mne by to taky naštvalo, to je jasné, ale bohužel, takový je motoristický život......jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále. Hlavně, že se nikomu nic vážného nestalo, o tom to je. Citovat
KoNG Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Vloženo 14. Červenec 2013 k čemu je u páprdů ověření zdraví, když se netestuje jejich reakce v provozu štempla ti dá dneska každý dobře uplatitelný doktor Citovat
Galvi Vloženo 14. Červenec 2013 Vloženo 14. Červenec 2013 Tyjo, už mě to pomalu dochází, já totiž viděl onehdy v Olomouci u Hlaváčka Roomstera s novýma znakama a stejnou barvou jak máš ty a on to byl ten tvůj.. Byl jsem tam vyzvednout Golfa mamce, do které zase magor nacouval, když si spletl pruh v křižovatce a chtěl objet patník a přejet jinam... Kurňa, ale snad sis tu smůlu už na nějakou dobu dopředu vybral, protože podle toho jak píšeš nebylo zrovna málo... Mě tohle někdo udělat na autě, tak budu potřebovat minimálně doktora, protože to se mnou sekne... Citovat
KoNG Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Vloženo 15. Červenec 2013 ano svěřil jsem to Hlaváčkovi tam mám jedině jistotu, že to dají nějak rozumně dohromady v Prostějove jsou samí fušeři ty ŠA servisy. No málem to se mnou všechno seklo Citovat
KubinoPv Vloženo 15. Červenec 2013 Vloženo 15. Červenec 2013 Za škody na takto poškozená auta by měla být vyplácena i náhrada snížení prodejní ceny "jako bouraného" auta. Kdysi dávno nebyl ani pojem amortizace nebo rozdíl v náhradě vzhledem ke stáří a stavu auta. Přišlo však pár chytrých hlav se snižováním pojistného na úkor "kvality vyplácených škod" a pak se děje to co se děje. KonGovi přeji hodně nervů při handrkování s opravou maroda... :kol-26: Citovat
KoNG Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) dneska bych s klidnou hlavou řekl, že to nebude až tak špatný. 2x dveře a PDR vytažení sloupku a pak se uvidí co dál Jinak jsem zjistil že pantáta ještě nic hlásit nebyl zřejmě jako důchodce má moře času Editováno: 16. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat
technikus Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) Voice To máš pravdu, nicméně starší lidi mají horší reakce, brzdí provoz a tím ohrožují nejen sebe ale i své okolí. Samozřejmě že to neplatí u všech, najdou se i výjimky. Nicméně pokud máš rodinu a nebo dojíždíš za svým zaměstnáním autem, jistě znáš co je to být bez auta a tak pokud tě někdo nabourá, máš plné právo si na "jeho konto" zapůjčit po dobu opravy (myslím že prvních několik dní) automobil. Nikdo nic neplatí, jen si to vyrovnají obě pojišťovny mezi sebou a patří to mezi základní nabídku dnešních pojišťoven. Proto nevidím nic špatného ji nevyužít, nicméně pokud máš v rodině 2 a více aut se tato situace řeší mnohem lépe než rodina s jediným, nabouraným autem. Kong Držím palce ať to brzy spraví a je vše profesionálně opraveno. Editováno: 16. Červenec 2013, autor: technikus Citovat
Voice Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 To že si po dobu opravy může vzít auto je ok, o tom jsem nepsal ani slovo. Hlavně se mi líbí jak zrovna ty si myslíš že máš lepší reakce než starší řidiči, a že většina je brzou provozu.......máš najeto asi kulové co? Citovat
technikus Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 Nehodlám se tu s někým hádat kdo a jak jezdí, bourají i ti nejlepší a nejrozježděnější řidiči a vždy to záleží na konkrétní situaci provozu, místě, času a dalších několika okolnostech. Takže to, jestli mi je čerstvých 18 a nebo 70 a mám najeto prvních 200 kilometrů a nebo 100 tisíc může být úplně jedno. Nezáleži jen na tobě, co by řidiči, ale taky i na těch ostatních, co jsou účastníci silničního provozu. Přesto můj laický pohled (a není to zřejmě jenom můj názor) je takový, že ve staří jsou reakce horší. Citovat
KoNG Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Vloženo 16. Červenec 2013 souhlas měli by se zavést nejen zdravotní prohlídky ale i nějaké testy reakce případně jízdy Citovat
Voice Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) pozor abys nebyl první co příjde o řidičák kdyby tě testovali na reakce......já na těchto testech byl v armádě 3x, a divil by ses kolik starších lidí bylo tenkrát lepších jak já.......líbí se mi jak je každý přesvědčený že jeho reakce jsou ty nejlepší Editováno: 16. Červenec 2013, autor: Voice Citovat
technikus Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) Nevím, co je tu komu do smíchu, když tu debatujeme nad nabouraným hezkým Roomsterem, nicméně pokud mě Voice opět a zase nutíš se k této debatě se vracet, tak asi takhle. Právě díky tomu, že ty reakční testy nejsou součástí RP apod. jsou mezi námi i ti, co dostali řidičák před mnoha desítkami let, kdy byl provoz značně rozdílný, klidnější, jednodušší atd., tak dnes je bohužel všechno přesně naopak té dřívější době - všechno je uspěchané, mnohem komplikovanější, větší provoz, rychleji všichni jezdí apod. Editováno: 16. Červenec 2013, autor: technikus Citovat
Voice Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 Tak k smíchu tu není nic to je jasné. My tady debatujem nad reakcema. To že je tento mazel nabouraný je mi fakt líto, jak jsem tu už psal, je to nejpěknější room na foru. A potkat to bohužel může každého znás. Ať už jako viníka nebo poškozeného. Ale věřím, že oprava se zdaří a bude to zase krasavec, teda né že věřím, já o tom nepochybuju. Citovat
sytic Vloženo 20. Červenec 2013 Vloženo 20. Červenec 2013 Kong: Den blbec, ale mohou se stát horší věci... Držím palce s opravou. Citovat
KubinoPv Vloženo 29. Červenec 2013 Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) Pro ty, kteří toto vlákno navštěvují, musím našeho kolegu z fóra pochválit a zároveň mu moc poděkovat za pomoc při trablech po zvláštním postupu značkového servisu po opravě mého pohybovadla, kdy jsem je konečně přesvědčil, že nefunkční komfortka ( po třech letech neustálého základního nastavování oken) je něčím jiným než jen neprovedení základního nastavení. Po opravě nefungoval tempomat a verdikt "rozsypaná páčka"- po cca roce používání(ha ha ha) se naštěstí ukázal jako nesmyslný a vyplázl bych zbytečných x peněz za novou a s tím spojenou opravu a výměnu ze svého, protože byla dodaná mnou. Petře :kol-47: . Editováno: 29. Červenec 2013, autor: Jakub Nabel Citovat
Galvi Vloženo 29. Červenec 2013 Vloženo 29. Červenec 2013 Jo jo, to tento kolega z fóra je šikovnej, také mohu potvrdit . Jak je na tom vůbec tvůj roomajz KoNGu, už se zpravuje, nebo se ještě jak je v ČR zvykem papíruje? 1 Citovat
KoNG Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) Hoši díky Aktuálně roomik vypadá tak, že proběhlo rovnání na stolici a zítra se bude chystat na lak. Jinak s pojištovnou je tahanice o kompenzace PHM (náhradního vozu) a kompenzace ceny bouraného auto Editováno: 29. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat
e1. Vloženo 5. Srpen 2013 Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) Nie celkom chápem tie PHM. Chceš aby ti preplatili aj PHM u náhradného vozu? To by som ti nepriznal ako poisťovňa ani ja, alebo keď áno, tak maximálne iba rozdiel tvojej papierovej spotreby a rozdiel spotreby auta ktoré si dostal ako náhradu (napr. ak by si teraz musel jazdiť s benzínom namiesto nafty). Editováno: 5. Srpen 2013, autor: Ivan Horváth Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.