Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pekne napsany a kdyby to bylo delsi,... mozna by mi ukapla i slza :D nicmene at se v UK dari a poridis tam neco lepsiho ;)

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo (editace)

Víš kolik takových bouraček jezdí? To jsou desítky tisíc vozů, a jsou po daleko větších ranách.......

Ale, jinak to byl nejhezčí room na foru, o tom žádná. A ztráta 100t. za rok a půl podle mne není zas taková hrůza, to je bohužel běžný jev. 

Editováno: , autor: Voice
Vloženo (editace)

Fakt je ten ze tohle se nakonec opravovalo jinak. Pokud sem zabloudí kupec auta klidně mu poslu fa a fotografie z průběhu opravy :) záruku má ještě 2 roky/60tis KM

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo (editace)

Tak schvalne, bude mit Roomster v prodejnich materialech havarovano: NE? ....predpokladam ze to tam bude.

Jinak stastnou cestu a necht tam trefis na dobre auto :)

Editováno: , autor: technikus
Vloženo

Njn co se da delat. A skoda ze odchazi zrovna clen co ma roomstra , moc roomistu tady neprispiva jen se pochlubi novym autem a pak se slehne zem po nich. Tak at se ti tam dari :kol-47:  .

Vloženo

Tak to je dost smutný konec :kol-26:  ... Ostatní Roomstráci snad prominou, ale dle mého to byl nejhezčí Roomster na fóru.. Škoda, že už neslouží, ale jestli byly pochyby, tak si udělal dobře, že si ho poslal dál.. Držím ti palce v UK a šťastnou ruku při výběru dalšího vozítka  ;)

P.S. Viděl jsem ho dnes v bazaru jak jsem jel kolem, stál za plotem  :kol-26:Už jej mají i v nabídce, tak snad si najde rychle nového majitele, kterému bude sloužit dále..

Vloženo

Tak šťastnou cestu! Já se právě na chvíli z UK vrátil. :) Nevím, jestli je ideální volba kupovat naftové auto v UK - nafta je tam o dost dražší než benzín, nejlevnější 42 Kč za litr... Navíc ty jejich super daně na auta... no, moc dieselů tam nejezdí. 

Každopádně je to tam fajn, člověku je hned smutno, když se vrátí do ČR, kterou si za dobu nepřítomnosti maluje, jak je krásná a skvělá a tady narazí na ty otrávené a neochotné ksichty všude kolem. OK, není tu tolik černochů, ale na ty jsem si v UK zvykl za první týden, stejně jako na řidiče MHD v turbanech atd. :)

Tak si tu alespoň užívám levnou naftu a levné pivo. Na druhou stranu - pokud má člověk v UK práci, tak mu tam nic nepřijde přehnaně drahé, možná nájem, ale to záleží, kam jedeš, já jsem Londýňan. :)

Ale teda závěr v ČR ti s autem moc nevyšel, tak ať to tam vychází lépe. 

Vloženo

Kong: koukal jsem na fotky a vidím, že jsi měl i chromovanou opěrku nohy. Z kterého auta to pasovalo? Z jedničkové Octávky RS? Já to totiž na Fabii ani na Roomstera nemohl nikde v nabídce najít..

Vloženo

Galvi: Já nevím, jestli bych ho budoucímu majiteli přál, je krásně vychytaný, ale samotná oprava již nebyla.

Richiis: Dobrý dotaz ;) Také bych se chtěl zeptat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

U áček jsem už něco podobného zažil, když jsme prodávali cca 3 roky zpátky F I, tehdy ji koupili za 100 000,- a za 2 měsíce se prodávala za 80 000,-..

Ale i tak, Roomajze když to vezmeš na splátky, tak se jim to nasype zpátky, protože ty ceny na splátky co píšou nejsou reálné - splatí se určitě přes 300 000..., pokut to nebudeš splácet 6 a více let, nedají tak nízkou cenu na splátky.. Navíc mají ještě několik poplatku, které se k prodeji vážou, takže to auto stejnak za těch 260 990,- nedostaneš.. bude to minimálně o 10 000 - 20 000 více a to už jim vzhledem k množství prodaných aut stačí...

Vím o čem mluvím, protože jsem u nic kupoval auto ;) ..

Vloženo (editace)

A co je tedy povazovano za bourano Ano a co Ne??? Nejsou za bouracky povazovany auta, ktery od pojistovny byly urceny na totalku a ty ktere pojistovna naridila opravit, se i dale smeji povazovat za nebourane?

Jinak s temi Acky je to tak, ze ziji z uveru...ja jim daval na vykup Citigo a oni ho za moji vykupni cenu prodavali v hotovosti, ale na uver o desetitisice mene (prodalo se do 14dnu a to v te dobe meli skladem asi 15ks Citigo jen nizsi vybavy a povetsinou 44kw a to delali u vykupu ofuky, ze za to chci moc :D )

Vloženo

ja hladám pre sestru auto nejakú fábiu solídnu a na SR sú samé 1,2ky v základnej výbave a AAAčko si za to pýta celkom dosť tak som pozeral aj v ČR a tak sa mi zapáčila táto http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/13821279?goFrom=list kto to je tá "Nejlepší autopůjčka s.r.o." pretože aj na slovensku ponúkajú auta a keď som im napísal tak mi normálne nevedeli odpovedať.

technikus: tvoja otázka aj mňa zaujíma čo AAAčko považuje za búrané ??

Vloženo (editace)

Stejne si myslim, ze bazar je vzdy jen prostrednik mezi puvodnim (prodaval vuz do bazaru) a novym majitelem (koupi vuz z bazaru) a tak jdou sice veskere skryte vady, stocene kilometry, apod. na ucet bazaru (vrati penize, hradi cast za vzniklou skodu apod.) ale stejne si pak vse soudni cestou narokuje po predchozim majiteli, ne? A nebo je bazar pojisten proti takovemu jednani a vyplaci pripadne reklamace z nejakeho plneni a na puvodni majitele se uz tak nikdy soudne neobrati, poradi nekdo kdo do toho vidi vice?

...i kdyz KoNG je stejne krytej, ten ma papiry o bouracce, ma doklady o prodeji vozidla prodejne Skoda a to jak s tim dale Skoda nalozila je na jeji ucet (vozidlo bylo zrejme na ne odhlaseno a vznikla zrejme i nejaka vykupni smlouva mezi KoNGem a prodejnou Skoda; ti pak auto prodali do AAA).

Vloženo

tak potom auto je "nehavarované" takže kto si ho kúpi tak nech mu slúži čo najdlhšie bez poruchy

PS: videl som asi druhý ROOMSTER ktorý mal tak bohatú výbavu a ten tvoj mal ešte dobrý motor ten druhý mal 1,2HTP 51kw

Vloženo (editace)

Diky za upresneni,

v tu chvili je prodejna Skoda i AAA v pohode, auto holt melo jen beznou dopravni nehodu, provedenou v SA servise (nutno dodat ze ne zcela na jednicku, jak by se od oficialniho SA servisu dalo ocekavat)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...