Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak Profi Chiptuning znám a mám od nich chipováno 1,9TDI. Jezdím s tím už 2 roky a žádný problém krom toho, když pustím koníky tak začoudím. V mém případě jsem je měl u baráku na zahradě a mohu doporučit.

Jinak ta tvoje spotřeba je dobrá, já mám dlouhodobou 5,6/100km.

Škoda, že nedělají do roomíka 1,9 nebo 2,0 TDI a šestikvalt - ta 1,6 mě nevyhovuje - mám služební Caddynu a to je mrtvola.

Vloženo (editace)

no mě to na Roomíka přijde někdy až moc při pořádném použití výkonu někdy bliká ESP :D začínal jsem s Roomstrem na HTP 51kW což byla opravdu jak říkáš mrtvolka! pak jsem měl TSI 63kw to bylo dostačující a 77kW ještě v naftě je opravdu střela ;) Spotřeba je opravdu krásná a ještě to jde dolů což bych přisuzoval zajetí Eco contactu 5 od continentalu. šestikvalt netřeba tady mi přijdou převody celkem dost dlouhé při 130km/h točí motor 2400ot/m. No caddyna je ještě o dost těžší než room ;)

Díky za reference na chip ;)

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

Tak přání šestikvaltu je na dlouhých trasách kdy 1,9 má obrovskou sílu již od 1800ot a přijde mě zbytečné to točit víc než je potřeba - přeci jen výhoda nafty spočívá v nízkých otáčkách.

Jinak denní spotřeba dle PP mě vychází kolem 5l/100km , ale po tankování do plna a ručním spočítáná to vždy vyjde minimálně o 0,5l/100km víc. Holt přepočet asi není zcela přesný. Jinak já letos jezdím Premium contact 2 a žádný zázrak. Na Turanzách jsem najel cca 50.000km a dal je pryč při 2mm vzorku.

Příště budu gumy vybírat určitě důsledněji bez ohledu na cenu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

tak jsem dnes měnil vzduchový filtr který doporučuje výrobce měnit po 60tis - dle mého totální nesmysl viz foto po 30tis

jinak na voze nové prahové lišty a nové znaky :)
jinak nevím ja na fábce ale na roomovi ten zadní přečuhuje minimálně 1,5mm z každé strany pokusil jsem se to zachytit na fotku :)

post-36058-0-06780400-1341864682_thumb.j

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

předek jsem vypáčil zespodu jsem zapřel šroubovák o hranu s hadrem a byl během chvilky venku, zadek jsem dělal dlouhým tenkým kuchyňským nožem na ryby :))) bez nahřívání jelikož auto bylo celý den na slunku tak to šlo celkem krásně. Potom odmastit a nalepit. lepil jsem lepkami které jsou na znaku. plus jsem střed vyplnil T-Rexem. O předek strach nemám ale zadek je tak nějak na divoko až se bude dělat origo díl (možná příští rok) tak to pak předělám.

Vloženo

ne jedná se o vzduchový filtr motoru a ten se dle předpisu ŠA mění po 60tis. !! Co k tomu dodat nejdůležitější část motoru ......... no comment

Vloženo

No to je teda pěknej humáč... Kde to jezdíš? Já měnil na Octě preventivně po 30 000 (předepsaná výměna také po 60 000) a byl skoro jako nový,ale je pravda,že tam je jiný typ.

Vloženo

no obyčejné používáni ale předtím auto jezdilo jako referenční po výstavách tak asi fotily hodně na loukách :))))))))

taky to budu pravidelně měnit po 30tis. rovněž ještě plánuji filtr nafty preventivně vyměnit

Vloženo
:kol-28: Nicméně interval výměny 60 000 km je od škodovky čiré zoufalství. Obvzláště u turbomotorů... :kol-32: Asi chtějí,aby se motor brzo odrovnal a člověk si šel koupit nový vůz. :kol-44:
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...