Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak Profi Chiptuning znám a mám od nich chipováno 1,9TDI. Jezdím s tím už 2 roky a žádný problém krom toho, když pustím koníky tak začoudím. V mém případě jsem je měl u baráku na zahradě a mohu doporučit.

Jinak ta tvoje spotřeba je dobrá, já mám dlouhodobou 5,6/100km.

Škoda, že nedělají do roomíka 1,9 nebo 2,0 TDI a šestikvalt - ta 1,6 mě nevyhovuje - mám služební Caddynu a to je mrtvola.

• Autor

no mě to na Roomíka přijde někdy až moc při pořádném použití výkonu někdy bliká ESP :D začínal jsem s Roomstrem na HTP 51kW což byla opravdu jak říkáš mrtvolka! pak jsem měl TSI 63kw to bylo dostačující a 77kW ještě v naftě je opravdu střela ;) Spotřeba je opravdu krásná a ještě to jde dolů což bych přisuzoval zajetí Eco contactu 5 od continentalu. šestikvalt netřeba tady mi přijdou převody celkem dost dlouhé při 130km/h točí motor 2400ot/m. No caddyna je ještě o dost těžší než room ;)

Díky za reference na chip ;)

Upraveno od KoNG

Tak přání šestikvaltu je na dlouhých trasách kdy 1,9 má obrovskou sílu již od 1800ot a přijde mě zbytečné to točit víc než je potřeba - přeci jen výhoda nafty spočívá v nízkých otáčkách.

Jinak denní spotřeba dle PP mě vychází kolem 5l/100km , ale po tankování do plna a ručním spočítáná to vždy vyjde minimálně o 0,5l/100km víc. Holt přepočet asi není zcela přesný. Jinak já letos jezdím Premium contact 2 a žádný zázrak. Na Turanzách jsem najel cca 50.000km a dal je pryč při 2mm vzorku.

Příště budu gumy vybírat určitě důsledněji bez ohledu na cenu.

• 1 měsíc později...
  • Autor

tak jsem dnes měnil vzduchový filtr který doporučuje výrobce měnit po 60tis - dle mého totální nesmysl viz foto po 30tis

jinak na voze nové prahové lišty a nové znaky :)
jinak nevím ja na fábce ale na roomovi ten zadní přečuhuje minimálně 1,5mm z každé strany pokusil jsem se to zachytit na fotku :)

post-36058-0-06780400-1341864682_thumb.j

Upraveno od KoNG

Pěkné pěkné !!! Čím a jak si znaky sundával? A čím lepil?

• Autor

předek jsem vypáčil zespodu jsem zapřel šroubovák o hranu s hadrem a byl během chvilky venku, zadek jsem dělal dlouhým tenkým kuchyňským nožem na ryby :))) bez nahřívání jelikož auto bylo celý den na slunku tak to šlo celkem krásně. Potom odmastit a nalepit. lepil jsem lepkami které jsou na znaku. plus jsem střed vyplnil T-Rexem. O předek strach nemám ale zadek je tak nějak na divoko až se bude dělat origo díl (možná příští rok) tak to pak předělám.

Máš to moc hezký :) jen jak si psal o vzduchovým filtru, tak jsem se zděsil po 60000 a pak mi z fotky došlo, že se jedná asi o pylový filtr :)

• Autor

ne jedná se o vzduchový filtr motoru a ten se dle předpisu ŠA mění po 60tis. !! Co k tomu dodat nejdůležitější část motoru ......... no comment

A na té první fotce je pylovej filtr nebo ne??

• Autor

ne filtr vzduchu pro motor 1.6 TDI CR, pylový filtr je obdélníkového typu ;)

Upraveno od KoNG

No to je teda pěknej humáč... Kde to jezdíš? Já měnil na Octě preventivně po 30 000 (předepsaná výměna také po 60 000) a byl skoro jako nový,ale je pravda,že tam je jiný typ.

• Autor

no obyčejné používáni ale předtím auto jezdilo jako referenční po výstavách tak asi fotily hodně na loukách :))))))))

taky to budu pravidelně měnit po 30tis. rovněž ještě plánuji filtr nafty preventivně vyměnit

:kol-28: Nicméně interval výměny 60 000 km je od škodovky čiré zoufalství. Obvzláště u turbomotorů... :kol-32: Asi chtějí,aby se motor brzo odrovnal a člověk si šel koupit nový vůz. :kol-44:

Tak aspoň vidím, jak vypadá filtr na tdi :) je lepší to kontrolavat sám :) to už nemohlo ani dýchat!!! :D

• Autor

tak jsem si udělal radost :)

Upraveno od KoNG

Ha,zmizel chrom na masce. No takto,já nejsem zrovna příznivec této módní vlny,ale s tím chromovým škodováckým znakem to vůbec nevypadá zle.

Pěkná práce, černá maska vypadá dobře

• Autor

mě to takto hezky ladí s černou střechou proto jsem ten chrom chtěl dát pryč :) a tohle byla nejlevnější vratná metoda ;)

• 4 týdny později...

Nové znaky mazlovi moc sluší.. :kol-47:

• Autor

dík dnes jsem předělal i znaky do kol a chystám nášlap nohy od milotecu

• Autor

a takto to dopadlo :)

Upraveno od KoNG

Já si říkám co mi nebereš telefon. A ty zatím šperkuješ.

• Autor

to víš nemohu pořád ležet jenom u telefonu :lol

A Tvuj pocit co se tyce dopasovani? ;)

Není to jakési moc veliké? Víš takové jak cihla na placku. Ale možná se mi to zdá jenom na fotu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.