Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

klóhá to,paták... :kol-28: to znám,máti občas něco podobného žblebtne. :D Ona část blanenska už zasahuje do malohanáckého regionu,tak proto se tam objevují některé tyto výrazy. :kol-47:

Vloženo (editace)

...neboj po hanácke som sa chvilo očil, ale ož mi to ide, ale kdebe si slyšel echt hanáčtino okolo Náměšťa k Letovli a dál to bes nerozoměl ani kvoka.

...neboj sa hanácky sem sa chvílu učíl, ale už mi to ide, ale kdybys slýšél pořádnů hanáčtinu u Náměšťa nebo u Litovle a dál bys rozuměl kulové...

Editováno: , autor: Jakub Nabel
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

takže dnes test 20W CREE v denním svícení a mohu říct že to není nic moc, ale zato ve zpátečce to vypadá o poznání lépe, bohužel na fotkách to tak ve dne nevynikne ještě zkusím noční test ten by měl říct jak to je ve skutečnosti :D

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

tak fotky jsem raději vkládat nebudu není tam patrný ten správný efekt ale mohu prohlásit že jako zpátečky je to vynikající použití

post-36058-0-57677500-1349894618_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

takže dneska nahozeny zimáky :D
jinak letní ECO 5 po měření jsou se vzorkem přední náprava 6,7 a zadní 7,1 což je hodně hezké
jinak na autě dodělán dešťový senzor a jinak vše šlape jak hodinky pomalu se chystáme na 45tis :smich:

foto dokumentační před mytím a voskování canubou na zimu :D

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

takže zakrytování je hotovo + malé výročí

jinak nechápu že škodovka tam ten senzor nedává ani jako dodatkovou výbavu páč se senzorem se to auto posune zase dál :D

jinak jsem musel sundat ten kovový přítlačný držák ze špice ale zajistil jsem senzor T-rexem takže to bude v pohodě držet :D

co se týká vozidla všechno v naprostém pořádku spotřeba nám klesá na zimních kolech pod 5l takže opravdu každý centimetr šířky vzorku jde znát

post-36058-0-59421700-1353675908_thumb.j

post-36058-0-19468900-1353675921_thumb.j

post-36058-0-82138600-1353676092_thumb.j

Vloženo (editace)

mě ten dojezd zatím vždy odpovídal realitě tak jsem zvědav :)

jozzi nádrž je standardní 55l :D jezdím tak nějak po rezervu jenom jednou jsem jel až na 0 ;) kanystr nevozím :smich:

Vloženo (editace)

takže dnešní leštění canubským voskem :) aneb příprava na zimu

detail před

po

a celý vůz :D

Vloženo (editace)

asi 3 hodiny se tím zabýval jeden profík ;) dělal to strojem jelikož rukou by to šmudlal ještě teď

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...