Publikováno Prosinec 10, 201113 r Zdravím všechny příznivce led osvětlení kufru. Potřeboval bych od vás radu. Na O1 combi jsem vyměnil obyčejné sufitky za led sufitky a teď se mi děje taková divná věc. Když otevřu kufr tak to svítí naprosto normálně ale po zhruba třech až pěti vteřinách ty ledky jakoby pohasnou a svítí to jak bludička. když ten kufr zavřu a znova otevřu tak to pořád svítí hrozně málo a zlepší se to až když nastartuju, bohužel zase jenom na těch pár vteřin. moc děkuju za všechny rady.
Prosinec 11, 201113 r No já mám led sufitku na stropě na středovým osvětlení. Když nemám klíč v zapalovaní tak mi to dělá taky to co tobě, jinak když je auto nastartovaný tak to svítí pořád na max. Druhou co mi zbyla jsem dal taky do kufru a tam svítí teda normálně, může to být ale tím že je tam jedna klascká žárovka a jedna led ( vyměnil jsem zatím jen jednu co mi zbyla ). Když máš obě led tak maj tak nízký odpor že se vypnou, prodávaj se přímo modely s vestavěným odporem třeba pro O2 kde ti vyskočí hláška přímo na maxidotu " vadná žárovka " jelikž má tak nízký odběr že to auto nepozná jestli tam je nebo nen
Prosinec 20, 201113 r Ja tiez mam led diodove svetlo v kufri a tiez mi toto robi co tebe, ze pri otvoreny kufra svieti naplno a po niekolkych sekundach tiez mi skoro zhasnu a svetia slabo, ale staci ked otvoris hociktore dvere a sa zase rozsvieti naplno a nemusis stale zatvarat a otvarat kufor
Prosinec 20, 201113 r Mno myslím, že se to tu řešilo několikrát v sekci okolo LED světel interiéru. Já tam mám na kontakty pro sufitku paralelně připájenej odpor 300Ohm/5W a je se zhasínánám klid. Viz také
Prosinec 23, 201113 r souhlasím, taky to tak mám a vše svítí tak jak má.... akorat ja pouzil odpor s oznacenim 5W 56 ohm J , cena je asi tak 5kč Upraveno Prosinec 23, 201113 r od Martinezz03
Leden 3, 201213 r Autor Tak jsem použil odpor podle vašeho doporučení a měli jste pravdu už je klid. Takže díky za pomoc
Březen 5, 201213 r Mno myslím, že se to tu řešilo několikrát v sekci okolo LED světel interiéru. Já tam mám na kontakty pro sufitku paralelně připájenej odpor 300Ohm/5W a je se zhasínánám klid. Viz také http://forum.skodaho...ost__p__1528796 Jestli to chápu dobře, tak musí přijít na každou sufitku (nebo LED žárovku) ten odpor(např. 1x světlo vpředu + 2x světlo v kufru)? Je jedno, jestli je 56Ohm nebo 300Ohm? Hlavně musí být 5W? A ta sufitka musí mít jaký výkon? A jak je dlouhá?
Březen 5, 201213 r Ak dáte odpor na LED žiarovky (paralelne) tak zvýšite odber a LED svietenie stratí význam ak neberiem do úvahy biele svetlo. V kufri je štandartne odber 5W a stačí ho nahradiť LED pásom o spotrebe 3W a všetko je OK a nemíňam napätie do kúrenie(odpor je predsa kúrenie čo je podla mňa sprostosť) Ak LED pás má 2,4W na meter dĺžky tak buď meter LED pásu a k tomu jednu LED sulfidku do pôvodnej lampy a je kľud (Nekúrim a všetku energiu dám do svietenia a ešte aj znížim spotrebu) Veď čo to je za rozum šetriť na svetle a pri tom plytvať kúrením. (Odpor 300 Ohmov je spotreba navyše asi 0,5W - miklisek ) a( Odpor 56 Ohmov je spotreba vyše 3W Martinezz03 ) navyše z toho vyplýva ak stačí 300Ohmov radšej treba pridať 0,5W LED svetlo a bude to lepšie svietiť a menej hriať. Veď svetlo má hlavne svietiť či nie? Kto chce pochopí a kto nie jeho vec. A ničo pre Berry - treba docieliť spotrebu na obvod a nie na žiarovku a samozrejme že 300 alebo 56 vôbec nieje to isté to je dúfam už jasné a pri 300 Ohmov stačí 1W či 2W ak to stále chceš riešiť kúrením. Prajem veľa pohody.
Březen 5, 201213 r Nebo takhle : http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/interier/skoda-octavia-i-96-09-3dilny-led-panel-do-stropniho-osvetleni http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_led_panely_do_stropniho_osvetleni-503os007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.