ufyn Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Zdravim, chyby mi v aute moznost prehravani MP3, zvazoval jsem koupi Stream MP3, nebo Adapter USB misto CD changeru.. ( http://stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/ ) Ma s tim uz nekdo zkusenost? Po financni strance se vyplati ten adapter, ale bojim se aby fungoval dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Mě audience přehrávala CD MP3.Jinak ten adaptér je taky řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 11. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 hned po koupi auta jsem zkousel CD a MP3 a neslo to.. tak jsem usoudil ze to neumi. Ted tu na foru ctu o tom radiu a zasnu ze to prave ma umet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 jen bacha na to jestli mas audience s podporou MP3, protoze byly dve verze AUDIENCE a pak AUDIENCE MP3, je to na ni napsane vpravo nad otvorem pro cd - tedy pokud ti nekdo nevymenil kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Byly dvě verze s MP3 a bez asi máš tu bez. Ale dá se to s tím adaptérem vynahradit.Něco podobnýho používám v audině rádio a ani cd měnič MP3 neumí tak jsem to vyřešil podobně jen s tím že to mám napojený tak aby šel střídavě zapnout cd měnič a ten adaptér.Kvalita zvuku je velmi dobrá a jsem s tím spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 11. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 skoda, uz jsem myslel ze to bude umet MP3.. asi pujdu do toho adapteru, akorad se bojim abych sel do spravneho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 no ja jsem taky resil adapter, ale nakonec jsem koupil pouzitou audience MP3 za asi 3500 a svoji klasickou jsem za dva prodal... (a teda nelituju toho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 11. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 jaky je rozdil mezi stream a audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Audience má changer, tuším na 6 CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 presne tak audience ma changer integrovany do radia a hlavne myslim ze ma narozdil od steamu podporu origo soundsystemu a dle meho ucha i celkove lepsi zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 ja pouzivam uz 2 roky http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/ a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 k tomu changeru, s tim integrovanim nevim nevim, nebo jsem aspon nezjistil jak domutit aby vzal vic jak jedno cd a pokud ano, pujde stale k nemu pripojit ten adapter USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 no kdyz das prvni cd, pak tam macknes na ikonku cdcka a vyberes dalsi slot kam vlozit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 a nebude se ten integrovany changer prat s tim externim USB adapterem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 V 11. 12. 2011 na 11:19, acek napsal: Byly dvě verze s MP3 a bez asi máš tu bez. Ale dá se to s tím adaptérem vynahradit.Něco podobnýho používám v audině rádio a ani cd měnič MP3 neumí tak jsem to vyřešil podobně jen s tím že to mám napojený tak aby šel střídavě zapnout cd měnič a ten adaptér.Kvalita zvuku je velmi dobrá a jsem s tím spokojenej. Má Audience s integrovaným CD changerem externí konektor pro CD Changer? Jestli jsem to pochopil správně, Xcar Link vyžaduje právě tento externí konektor pro připojení. Nebo je to jinak? Jak se ten adaptér k Audience vlastně připojuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Adapter se pripojuje pres konektor pro CD menic a Audience tento konektor nema. Takze bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.