pumpir Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Přátele, poraďte prosím. Měl jsem v motoru na návštěvě kunu (zjistil jsem poté, co nešlo zařadit, našel jsem u táhla k převodovce zapříčenou velkou ohlodanou kost, rozlouskané ořechy), nastříkáno sprayem a je tam pískadlo, takže snad dobrý, ale bohužel zůstaly následky (tedy domnívám se, že to s tím souvisí): Před dvěma týdny se mně rozsvítila kontrolka ASR (asi po 15 min. jízdy), pak jsem zastavil asi na půl hodiny někde a když jsem nastartoval, přibyla k tomu za chvíli kontrolka motoru. Po vyresetování to tak půl hodinky vydrží zhasnutý, pak se to zase rozsítí, obvykle pak kontrolka motoru svítí trvale, ta ASR je po startu zhasnutá a rozsvítí se tak za cca 5 min. Minulý týden po resetu se nejprve rozsvítilo ASR, pak po stání zhaslo a když jsem znova jel, rozsvítily se asi po 10 min. jízdy obě kontrolky najednou. Žádné jiné příznaky na autě nevidím, jezdí super V diagnostice je: MOTOR Regulace počátku vstřiku číslo závady 17656 P1248003 Regulační odchylka BRZDY: Řídící jednotka motoru číslo závady 01314 Vizuální kontrolou není nic podezřelého vidět (ani v servisu), co s tím?? Každá rada dobrá. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrbig34 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Ahoj. Aby som nerozpisoval čo všetko treba skontrolovať. Napíš mi aký diagnostický kábel si použil a aj aký program si použil pri diagnostikovaní. Aký reset si urobil? Urobil si zmazanie sporadických chýb, alebo si vykonal základné nastavenia?. Myslím si, že to nebude až tak hrozné. Len rozpíš to tu trochu viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.