joshua69 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Ahoj všichni, dnes v noci, t.j. 15.12.2011 byla odcizena Škoda Fabia 1.4 16V 74kW v ulici Pod Vrchem 53, v Plzni. Registrační značka 4P5 5114, zelená metalíza, výbava Elegance, VIN .TMBMD46Y3Y3013569, kód motoru AUB, velmi pěkný stav, zimní pneu téměř nové Polaris 2. Děkuji všem za pozornost a případné informace, i když.......kdo ví, kde je jí konec Pepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Takovádle barva v kombinaci s interiérem a motorem není běžná, to se tady nedá jako falso prodat bez budoucího povšimnutí, to musí ven nebo na díly. Přeju hodně štěstí a nalezení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joshua69 Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Díky Dicku....víš, tohle auto je vlastně mojí dcery a já jsem si jej jen půjčil....o to je to pro mě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 pekny auticko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.