brunoos Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Už asi druhou nebo třeti vyměnu oleje se mi stava takova divna věc s těsněním pod tim vičkem olejoveho filtru. Při vyměně oleje dam nové těsnění a normalně víčko zašroubuji a dotahnu. Vše vypada OK. Po cca 3-5tis km to těsnění na jedne straně vička z pod něho vyjede. Vyjede cca 5mm což zpusobi že tamtudy začne cakat olej. Když vičko povolim tak to těsnění je vcelku ale jakoby vytahane a už je problem ho solidně dotahnout, protože už při dotahovani těsnění začne z pod vička vylizat. Nesetkal se už s timto někdo? Je třeba vyměnit víčko? Nějaký jiný fígl? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 poradne ocistit a novej krouzek natrit olejem ,potom nemuze byt problem.davas ten O.krouzek do drazky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Vičko několikrat vymyvane v benzinu, dražka pročištěna ocelovým kartačem a nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 čo tak skúsiť dávať filter s tesnením od iného výrobcu??..alebo už si to vyskúšal??...obetuj 1x peniaze za origo a uvidíš či bude zmena..potom už len vymeniť viečko... ja osobne tesnenie nikdy nenatieram olejom a viečko len poutieram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Vzdy davam filter BOSCH a ziadny problem s tesnenim olejoveho filtra. Viecko olejoveho filtra treba dotiahnut na moment 25Nm a nie len rukou zakrutit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 TO brunnos: niečo ma ešte napadlo,ale neviem presne aký tam máš olejový filter.. tento http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/071115562a-olejovy-filtr-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-2-yeti.html alebo tento http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/074115562-olejovy-filtr-s-tesnenim-1-9-tdi-sdi-octavia-superb.html ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Je to ten prvni typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 (editace) asi viem kde bude problém...ak budem mať viacej času,tak to rozpíšem.. Editováno: 23. Prosinec 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 brunoos aj si to už nejako doriešil ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Dneska jsem se vratil z cest a hned se dal do hledani problemu. Podle dokumentu co mi poslal Libero jsem zjistil, že mam asi špatne víčko filtru - velky pruměr závitu je menší než by měl být. Koupin nové a uvidim co se stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 a pokročil si nejako?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Kurňa, teď koukam že jsem zapomněl odpovědět Takže situace se ma takto, že nove nejlevnější víčko stoji cca 500kč, což za kus plastu neminim vyhodit. Nechal jsem si vyseknout tesnění čtvercového pruřezu, dotahnul a zatim po 2000km drží a ani nekapne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.