jirkaK Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 já to nechám asi vedle toho zrcátka, ale budu tam muset natáhnout pod tapecem kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Nebo z lampičky napájení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 presne tak elektriku je lepsi si vzit z lampicky pod tapecem a jeste se ti pod lampicku pekne schova samostatna pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 dneska jsem to Genevo one S prvně ukázal manželce, čekajíc fůru blbých keců a ona jen řekla, že to je dobře. Tím mi ovšem naprosto vyvedla z konceptu a trochu i zkazila náladu. Těšil jsem se, jak se k vůli tomu hezky pohádáme (kecám). A z toho plyne, že ženská je prazvláštní nevypočitatelnej tvor. Jo, ani se nezeptala, co to stálo. Což je asi dobře. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Tak se hlavně neptej, co stál její nový kostýmek, když jsi si koupil AR. [emoji23] Tak jsem měl první detekci.. při výjezdu ze Strahovského tunelu. Stáli v protisměru s pirátem. Vyjel jsem a hned plný alarm. Jsem se tak lek, že jsrm ještě přidal. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 no nekecej a jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) Nijak. Dohadovali se s pirátem a jen nechali zapnutý radar. Takže v klidu. Změřit mě ani technicky nemohli. Editováno: 25. leden 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 ted se v Praglu nejak vyrojili smejdi, musel jsem trochu zpomalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Nijak. Dohadovali se s pirátem a jen nechali zapnutý radar. Takže v klidu. Změřit mě ani technicky nemohli. Tož pravda, na nízko letící cíle to nemají stavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 no jsem zvědav, jak účelně jsem těch 15 litrů vynaložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Asi tak účelně, jako ta tvoje potřebuje novej šatník. Jestli jsi chtěl ušetřit, měl jsi si koupit diazepan. pokuty by chodily, ale tobě, by to bylo jedno.[emoji23] 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Dost dobrý !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 dneska jsem to Genevo one S prvně ukázal manželce, čekajíc fůru blbých keců a ona jen řekla, že to je dobře. Tím mi ovšem naprosto vyvedla z konceptu a trochu i zkazila náladu. Těšil jsem se, jak se k vůli tomu hezky pohádáme (kecám). A z toho plyne, že ženská je prazvláštní nevypočitatelnej tvor. Jo, ani se nezeptala, co to stálo. Což je asi dobře. Jak jsi jinak spokojeny? Osobne me zklamalo, ze jsem po zakoupeni zjistil (treba v Praze), byt rikali, ze mam nejaktualnejsi DB, ze spoustu usekovych mereni to neznalo. Znam Prahu jak vlastni boty, takze to extra nepotrebuju, jen me to zklamalo. Kdy jsi naposledy aktualizoval? BTW musim rict, ze jsem se jeste pro vetsi jistotu bez spolehani se na techniku pripojistil (www.resenipokut.cz) a jsem tak vice nez dobre krytej, vcetne zad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Poslední aktualizace je z půlky ledna 2015. Databáze je OK. Ještě jsem nenašel chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 tak já nic neaktualizoval, když jsem to koupil minulej týden. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Na stránkách Geneva je možnost si nechat zasílat info o nové aktualitaci. Doporučuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 jj, informace chodi skvele JirkaK urcite bych si to zkusil napichnout, oni to sice kluci pred prodejem obvykle aktualizujou, ale opakovani a kontrola je matka moudrosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) o.k., udělám to. Teď na to koukám. Jakej je postup ? Bylo mi při koupi řečeno, že aktualizace jsou na rok zdarma. Ale jak jí provedu, tam bych měl zadat výrobní číslo nebo co ? Dík Editováno: 1. Únor 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Lhůta se začíná počítat od první aktualizace. Na stránkách Geneva si stáhneš aktualizátor. Spustíš a už to jede. Nic víc k tomu nepotřebuješ. Někde je i instruktážní video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 zrovna jsem aktulizoval. stahl jsem "genevo update". na strankach zaplatil jednorazovku skrze PayPal. emailem me prisel kod. otevren jsem aktualizator, pripojil skrze USB, nacetlo se to. zadal jsem kod z emailu, dal download. cele to bez problemu probehlo. ted jen az pujdu do auta, tak se Genevo po zapojeni a zapnuti samo aktualizuje a vse je v poradku. mam GENOVO ONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Jj. G1S má roční aktualizaci v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ono i vetsina Genevo One mela rok v cene, ale uz jsou na trhu dlouho. Ja jsem to resil s prodejcem a rikal, ze se vyplati si rovnou koupit dozivotni aktualizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 presne tak (Ozi), taky me to doporucoval a ja, bulik, jsem si to nekoupil. ted jsem si to "dokupoval" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 co za to chtěj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.