Přejít na obsah

Antiradar

Host MichalF

Doporučené příspěvky

hele v tomhle já jsem úplnej trotl :D PDA je kapesní computer ? Já bych potřeboval vyřešit telefonování v autě + navigaci. Mám sice neuvěřitelnej orientační smysl ( lol ), takže navigací, jako takovou pohrdám, ale ve spojení s lokalizací těch radarů jsem naopak ideální zákazník. :smich: Existuje třeba nějaký multifunkční zařízení, který tohle řeší ? Ve starý Octě jsem měl aspon HF sadu a dneska už zase jezdím jako idiot bez ní. Dokonce jsem jednou držel na každým uchu telefon a řídil kolenem. To už je snad na odebrání řidičáku. Asi se pudu prásknout. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele v tomhle já jsem úplnej trotl :D PDA je kapesní computer ? Já bych potřeboval vyřešit telefonování v autě + navigaci. Mám sice neuvěřitelnej orientační smysl ( lol ), takže navigací, jako takovou pohrdám, ale ve spojení s lokalizací těch radarů jsem naopak ideální zákazník. :smich: Existuje třeba nějaký multifunkční zařízení, který tohle řeší ? Ve starý Octě jsem měl aspon HF sadu a dneska už zase jezdím jako idiot bez ní. Dokonce jsem jednou držel na každým uchu telefon a řídil kolenem. To už je snad na odebrání řidičáku. Asi se pudu prásknout. :smich:

Jj...PDA je kapesní počítadlo. Koukni třeba na http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefon...rio/Telefon/276

S tím můžeš telefonovat, internetovat, používat to jako navigaci, má to Wi-Fi a BT,takže by se to mělo spojit i s origos HF a popripade Maxikem...

Odkaz ke komentáři

Já řeším navigaci s PDA Asus 636N má integrovanou GPS, je tam i wifi ( např. na telefonování přes skype na volných wifi - odzkoušeno třeba z Egypta ), má to bluetoth i irdu, prostě tento pda se mi zaplouvá. A samozřejmě tomtom nebo igo zdarma z netu a k tomu soubory s radary pro upozorňování.Takže to vyšlo na cenu PDA necelý 10 000

Odkaz ke komentáři

jaká je dobrá GPS navigace za rozumný peníze ?

Jiriku, kolega ma tohle a chrochta blahem, jezdi casto skolit pobocky po republice a jeste ho pry nezklamala:

http://navigovat.mobilmania.cz/autonavigac...l.asp?id=130021

Ja mam ted pujcene tohle a nejni to spatne, ale na muj vkus to moc keca :D

http://navigovat.mobilmania.cz/autonavigac...l.asp?id=130014

Ale asi se na to vys..., protoze cesty, ktere jezdim jsou dlohe, ale znam je, takze je mi to na pytel...

H.

jen tak zběžně jsem se na to koukal a kdybys neřek, že to MIO kecá, připadá mi to slušný. Jestli se nepletu, tak obě můžou fungovat i jako HF. V čem je ta GARMIN lepší. Respektive jaká je vůbec nejlepší v ceně do 20 t. ?

Odkaz ke komentáři

Cca rok jezdim s HTC (Qtek) 8310 + gps antena + tomtom (shadowork.net) vyslo me to celkove na 4 000,- pze ten telefon jsem mel na firmu takze (mobil + to jisti u O2) nahral jsem si i POIky cely CR, jde o to ze to upozornovani je vetsinou na radary stojaci ale tam kde se policajti hejbou je to na ..... Uvazuju taky o pasivnim radaru ale jeste poseckam

Kdyby potreboval poradit nekdo ohledne ty navigace do mobilu klidne napiste .... je to idelani reseni spolecne s telefonavanim a prenositelnosti .

Jinak co se pokryti mapovyho tyce tak je podle me na tom ten TOMTOM nejlip

Editováno: , autor: Octavian1
Odkaz ke komentáři

Ještě se vrátím k těm antiradarům....co se dálnic týče je absolutně dle mého názoru nejlepší a zároveň nejlevnější a i nejužitečnější záležitost CB vysílačka. Sám ji používám už několik let a pokud to člověk používá tak je skoro nemožný se nechat nachytat četníkama nebo se dostat do zácpy....o všem víš předem a víš přesně kde zpomalit nebo sjet abyses vyhnul zácpě... Jezdím Moravu i několikrát týdně a obvykle celou cestu tomu dávám saze - bez vysílačky bych si to nikdy nedovolil, protože pokud se nepletu cokoli nad 160 je skoro na papíry na místě...

Odkaz ke komentáři

jaká je dobrá GPS navigace za rozumný peníze ?

Jiriku, kolega ma tohle a chrochta blahem, jezdi casto skolit pobocky po republice a jeste ho pry nezklamala:

http://navigovat.mobilmania.cz/autonavigac...l.asp?id=130021

Ja mam ted pujcene tohle a nejni to spatne, ale na muj vkus to moc keca :D

http://navigovat.mobilmania.cz/autonavigac...l.asp?id=130014

Ale asi se na to vys..., protoze cesty, ktere jezdim jsou dlohe, ale znam je, takze je mi to na pytel...

H.

jen tak zběžně jsem se na to koukal a kdybys neřek, že to MIO kecá, připadá mi to slušný. Jestli se nepletu, tak obě můžou fungovat i jako HF. V čem je ta GARMIN lepší. Respektive jaká je vůbec nejlepší v ceně do 20 t. ?

Jiriku, kdyz si vypnes varovani, protoze to vi, ze v danem useku je 30 nebo 50, tak prestane kecat :D .

Garmin se mne libi vic jen proto, ze je designove hezci, ale do moji octavky lepe sedne cerny MIO nez stribrny Garmin (tmava palubka...).

Ale jak jsem rikal, ja to zrejme nevyuziju, takze ji vratim.

H.

Odkaz ke komentáři

Ja to videl u kamose, na kolik tak vyjde CD vysilacka???

Nejaka zakladni kolem 1000 + 1000 za antenu + 150 kabelaz. V bazarech koupis komplet za 1500. Ja mam Alamat 296 (ta stoji kolem 3500) ale zase se vejde presne do toho kastliku vlevo pod volantem... da se tedy i perfektne schovat pred corkarema

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...