Přejít na obsah

Otacky motoru - prodleva při ubrání plynu


Ostik-69

Doporučené příspěvky

Ahoj panove zdravim mel bych dotaz mam nedlouho Fabii 1.4 16V 74kw r.v.2000 AUB na foru jsem kratce takze se omlouvam pokud toto tema probehlo,ale nikde jsem to nenasel pri seslapnuti plynoveho pedalu a rychlem uvolneni mi zustanou otacky tak 2vteriny nahore vyset a az potom zpadnou je to velice neprijemne pri razeni mate s tim nekdo zkusenost predpokladam ,ze to pravdepodobne bude skrtici klapka muzete mi poradit ? Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám stejnou fábii (1.4 16v 74kW AUB) a mám také stejný problém. S autem jezdím denně přibližně rok a nezvyk jsem si. Trochu pomůže při řazení pustit plynový pedál, počkat cca 2 vteřiny a poté teprve sešlápnout spojku a zařadit. Mezi plynovým pedálem a škrticí klapkou není lanko, ale pohyb pedálu jde přes čidlo k servomotorku, který ovládá škrtící klapku. A tam vzniká prodleva. Nejvíc mi tohle vadí při studeném motoru, když vyjíždím z řady zaparkovaných aut. Motor řve, jako bych právě vylezl z autoškoly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mas pravdu je to problem a procital jsem vlakno co kluci pisou na oktavky a tam je to stejny vsichni si stezujou ze to je otravny ja jsem teda procistil skrtici klapku a malinko se to zlepsilo,ale zadny zazrak mozna ze na tom neco bude s prehranim sofveru ci dal pisou cidlo spojkoveho pedalu no je to radost Fabku mam asi 3 mesice a s te elektroniky co tam vsechno nacpali jsem hotovej mel jsem Opla Astru 2.0 Di 60kw pri koupi mela 120 000 km v tele a auto makalo jak drak bez problemu. Fabina se mi vzdycky libila tak jsem do toho prask a koupil ale tech musek na vychytavani je tam vic nez dost musime se s tim hold popasovat neda se svitit. Nebo da ??? :kol-44::kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...