Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím Vás poradíte mi někdo jak se ovládá webasto?Mám ovládací panel na palubce vedle volantu a je na něm pět tlačítek.Je tam plamínek,hodiny,šipky a nějaký s písmeny,ale teď nevím s jakými.Mám ho namontované v Octavii.Moc děkuju

Foto ovladače by potěšilo a nebylo k zahození.

Pokud se nepletu, tak když zmáčkneš hodiny tak nastavuješ Datum a čas pomocí těch šipek a tím plamínkem spustíš topení.

Tlačítko hodiny-nastavení aktuálního času-stisknout,potom nastavit čas šipkami nahoru/dolu.

Tlačítko set-nastavení času automatického sepnutí,má 4 kroky,vypnuto,1.2. a 3.čas sepnutí.Napravo svítí příslušné číslo nastaveného času.Stisknout-nastavit požadovaný čas sepnutí šipkami.Lze nastavit tři časy na dobu 24hod.Časy zůstanou nastaveny až do další manuální změny.

Tlačítko plamínek okamžité manuální zapnutí/vypnutí topení.

Platí pro hranaté hodinky,jsou ještě oválné,ovládání topení je obdobné,umí navíc ovládání ventilace.

http://autosip.sweb.cz/stazeni.html

post-655-0-70024400-1324710249_thumb.jpg

post-655-0-03645800-1324710878_thumb.jpg

Upraveno od mikl

• Autor

moc Vám děkuju

EDIT:

Jenom mám ještě jeden dotaz,když zmáčknu plamínek k okamžitému topení,tak něco začne hučet,ale větrák nejede.Je to tak dobře nebo je něco v nepořádku.Mám ten hranatý model.

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Záleží jak to máš napojený.

Já mám teda Eberspächer ,ale mám to udělaný tak, že když pustím topení, tak se ohřívá motor a pokud chcu vyhřívat i kabinu, tak musím ručně pustit ventilátor topení.

To huční by mělo bejt, že zapálilo a spaluje. A před tím by mělo bejt slyšet čerpadlo jak saje palivo.

Jak píše Luďa,zřejmě zapne agregát a začíná ohřívat vodu.Aby Ti šel i ventilátor,musel by jsi to tak mít zapojené.Webasto může být zapojené i bez funkce ventilátoru a ohřívat jen motor.Já to mám zapojené tak,že můžu pustit samostatně topný agregát,nebo jen ventilátor,nebo oboje.

Přesně tak. Na OII s klimatyzací se ventilátor spíná sám a reguluje foukání do kabiny až po nastavenou teplotu.

Bez klíčku, bez startování otoč ventilátorem třeba na 3, pust jen topení a ventilátor by se ti měl taky tozeběhnout. Pokud máš todle zapojení tak na foukání teplýho vzduchu budeš muset ještě otočit regulaci teploty na max teplej vzduch a určit si kam chceš foukat-sklo, kabina, nohy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.