syrmi Vloženo 23. Prosinec 2011 Vloženo 23. Prosinec 2011 Prosím Vás poradíte mi někdo jak se ovládá webasto?Mám ovládací panel na palubce vedle volantu a je na něm pět tlačítek.Je tam plamínek,hodiny,šipky a nějaký s písmeny,ale teď nevím s jakými.Mám ho namontované v Octavii.Moc děkuju Citovat
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2011 Vloženo 23. Prosinec 2011 Foto ovladače by potěšilo a nebylo k zahození. Pokud se nepletu, tak když zmáčkneš hodiny tak nastavuješ Datum a čas pomocí těch šipek a tím plamínkem spustíš topení. Citovat
mikl Vloženo 24. Prosinec 2011 Vloženo 24. Prosinec 2011 (editace) Tlačítko hodiny-nastavení aktuálního času-stisknout,potom nastavit čas šipkami nahoru/dolu. Tlačítko set-nastavení času automatického sepnutí,má 4 kroky,vypnuto,1.2. a 3.čas sepnutí.Napravo svítí příslušné číslo nastaveného času.Stisknout-nastavit požadovaný čas sepnutí šipkami.Lze nastavit tři časy na dobu 24hod.Časy zůstanou nastaveny až do další manuální změny. Tlačítko plamínek okamžité manuální zapnutí/vypnutí topení. Platí pro hranaté hodinky,jsou ještě oválné,ovládání topení je obdobné,umí navíc ovládání ventilace. http://autosip.sweb.cz/stazeni.html Editováno: 24. Prosinec 2011, autor: mikl Citovat
syrmi Vloženo 24. Prosinec 2011 Autor Vloženo 24. Prosinec 2011 (editace) moc Vám děkuju EDIT: Jenom mám ještě jeden dotaz,když zmáčknu plamínek k okamžitému topení,tak něco začne hučet,ale větrák nejede.Je to tak dobře nebo je něco v nepořádku.Mám ten hranatý model. Editováno: 24. Prosinec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2011 Vloženo 24. Prosinec 2011 Záleží jak to máš napojený. Já mám teda Eberspächer ,ale mám to udělaný tak, že když pustím topení, tak se ohřívá motor a pokud chcu vyhřívat i kabinu, tak musím ručně pustit ventilátor topení. To huční by mělo bejt, že zapálilo a spaluje. A před tím by mělo bejt slyšet čerpadlo jak saje palivo. Citovat
mikl Vloženo 24. Prosinec 2011 Vloženo 24. Prosinec 2011 Jak píše Luďa,zřejmě zapne agregát a začíná ohřívat vodu.Aby Ti šel i ventilátor,musel by jsi to tak mít zapojené.Webasto může být zapojené i bez funkce ventilátoru a ohřívat jen motor.Já to mám zapojené tak,že můžu pustit samostatně topný agregát,nebo jen ventilátor,nebo oboje. Citovat
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2011 Vloženo 24. Prosinec 2011 Přesně tak. Na OII s klimatyzací se ventilátor spíná sám a reguluje foukání do kabiny až po nastavenou teplotu. Bez klíčku, bez startování otoč ventilátorem třeba na 3, pust jen topení a ventilátor by se ti měl taky tozeběhnout. Pokud máš todle zapojení tak na foukání teplýho vzduchu budeš muset ještě otočit regulaci teploty na max teplej vzduch a určit si kam chceš foukat-sklo, kabina, nohy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.