Přejít na obsah

webasto

syrmi

Doporučené příspěvky

Tlačítko hodiny-nastavení aktuálního času-stisknout,potom nastavit čas šipkami nahoru/dolu.

Tlačítko set-nastavení času automatického sepnutí,má 4 kroky,vypnuto,1.2. a 3.čas sepnutí.Napravo svítí příslušné číslo nastaveného času.Stisknout-nastavit požadovaný čas sepnutí šipkami.Lze nastavit tři časy na dobu 24hod.Časy zůstanou nastaveny až do další manuální změny.

Tlačítko plamínek okamžité manuální zapnutí/vypnutí topení.

Platí pro hranaté hodinky,jsou ještě oválné,ovládání topení je obdobné,umí navíc ovládání ventilace.

http://autosip.sweb.cz/stazeni.html

post-655-0-70024400-1324710249_thumb.jpg

post-655-0-03645800-1324710878_thumb.jpg

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc Vám děkuju

EDIT:

Jenom mám ještě jeden dotaz,když zmáčknu plamínek k okamžitému topení,tak něco začne hučet,ale větrák nejede.Je to tak dobře nebo je něco v nepořádku.Mám ten hranatý model.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

Záleží jak to máš napojený.

Já mám teda Eberspächer ,ale mám to udělaný tak, že když pustím topení, tak se ohřívá motor a pokud chcu vyhřívat i kabinu, tak musím ručně pustit ventilátor topení.

To huční by mělo bejt, že zapálilo a spaluje. A před tím by mělo bejt slyšet čerpadlo jak saje palivo.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Luďa,zřejmě zapne agregát a začíná ohřívat vodu.Aby Ti šel i ventilátor,musel by jsi to tak mít zapojené.Webasto může být zapojené i bez funkce ventilátoru a ohřívat jen motor.Já to mám zapojené tak,že můžu pustit samostatně topný agregát,nebo jen ventilátor,nebo oboje.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Na OII s klimatyzací se ventilátor spíná sám a reguluje foukání do kabiny až po nastavenou teplotu.

Bez klíčku, bez startování otoč ventilátorem třeba na 3, pust jen topení a ventilátor by se ti měl taky tozeběhnout. Pokud máš todle zapojení tak na foukání teplýho vzduchu budeš muset ještě otočit regulaci teploty na max teplej vzduch a určit si kam chceš foukat-sklo, kabina, nohy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...