Publikováno Prosinec 23, 201113 r Prosím Vás poradíte mi někdo jak se ovládá webasto?Mám ovládací panel na palubce vedle volantu a je na něm pět tlačítek.Je tam plamínek,hodiny,šipky a nějaký s písmeny,ale teď nevím s jakými.Mám ho namontované v Octavii.Moc děkuju
Prosinec 23, 201113 r Foto ovladače by potěšilo a nebylo k zahození. Pokud se nepletu, tak když zmáčkneš hodiny tak nastavuješ Datum a čas pomocí těch šipek a tím plamínkem spustíš topení.
Prosinec 24, 201113 r Tlačítko hodiny-nastavení aktuálního času-stisknout,potom nastavit čas šipkami nahoru/dolu. Tlačítko set-nastavení času automatického sepnutí,má 4 kroky,vypnuto,1.2. a 3.čas sepnutí.Napravo svítí příslušné číslo nastaveného času.Stisknout-nastavit požadovaný čas sepnutí šipkami.Lze nastavit tři časy na dobu 24hod.Časy zůstanou nastaveny až do další manuální změny. Tlačítko plamínek okamžité manuální zapnutí/vypnutí topení. Platí pro hranaté hodinky,jsou ještě oválné,ovládání topení je obdobné,umí navíc ovládání ventilace. http://autosip.sweb.cz/stazeni.html Upraveno Prosinec 24, 201113 r od mikl
Prosinec 24, 201113 r Autor moc Vám děkuju EDIT: Jenom mám ještě jeden dotaz,když zmáčknu plamínek k okamžitému topení,tak něco začne hučet,ale větrák nejede.Je to tak dobře nebo je něco v nepořádku.Mám ten hranatý model. Upraveno Prosinec 24, 201113 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Prosinec 24, 201113 r Záleží jak to máš napojený. Já mám teda Eberspächer ,ale mám to udělaný tak, že když pustím topení, tak se ohřívá motor a pokud chcu vyhřívat i kabinu, tak musím ručně pustit ventilátor topení. To huční by mělo bejt, že zapálilo a spaluje. A před tím by mělo bejt slyšet čerpadlo jak saje palivo.
Prosinec 24, 201113 r Jak píše Luďa,zřejmě zapne agregát a začíná ohřívat vodu.Aby Ti šel i ventilátor,musel by jsi to tak mít zapojené.Webasto může být zapojené i bez funkce ventilátoru a ohřívat jen motor.Já to mám zapojené tak,že můžu pustit samostatně topný agregát,nebo jen ventilátor,nebo oboje.
Prosinec 24, 201113 r Přesně tak. Na OII s klimatyzací se ventilátor spíná sám a reguluje foukání do kabiny až po nastavenou teplotu. Bez klíčku, bez startování otoč ventilátorem třeba na 3, pust jen topení a ventilátor by se ti měl taky tozeběhnout. Pokud máš todle zapojení tak na foukání teplýho vzduchu budeš muset ještě otočit regulaci teploty na max teplej vzduch a určit si kam chceš foukat-sklo, kabina, nohy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.