Přejít na obsah

POZOR, POZOR na uživatele pod přezdívkou Flash


Host 007

Doporučené příspěvky

Chci vás všechny varovat před tímto člověkem. Vydává se za seriózního obchodníka, ale podle mé vlastní zkušenosti je to obyčejnej ZLODĚJ. Chtěl jsem od něj koupit jednu věc na auto, tak jsem mu napsal, všechno bylo naprosto v pořádku, ihned na všechno odpověděl nebo i zjistil něco navíc. Dal mi na sebe i telefon a když jsem mu volal, tak hned ho zvednul a na všem jsme se v pohodě domluvili. Když jsme všechno vyjednali, tak přišel čas na placení, nejdřív na mě chtěl poslat předem celou částku (tu nebudu prozrazovat), na to jsem mu odpověděl, že mám s tímhle špatnou zkušenost, takže mu pošlu jenom část (1000Kč), souhlasil a věc mi odeslal. Pár dní na to mi zásilka dorazila a řidič přepravní společnosti na mě chtěl najednou celou částku i s tou 1000Kč jak jsem mu zaplatil předem, tak jsem mu hned volal a on se mi omluvil, že na to zapomněl a že mi ji hned pošle zpátky, tak jsem si zboží převzal, to bylo zpátky už nevím přesně, ale nějaký měsíc to je. Když peníze nedocházeli, tak jsem mu volal a nejdřiv mi zdělil, že na to zapomněl, potom že boural a nemá peníze a na konec mi opět řekl, že to dá do pořádku. Teď už mi telefon nezvedá vůbec a 1000Kč do dneška nemám.

Nedávno jsem narazil na lidi, kteří s ním mají stejnou nebo podobnou zkušenost a říkali, že on vůbec to zboží nemá, někdy ani neposílá, že to všechno dělá jenom přes někoho, na každým si přihodí peníze navíc a potom jenom kasíruje. Mně obral o 1000Kč a to se ještě vyskytly problémy s věcí, kterou jsem od něj kupoval, že na ní něco zapomněli udělat, na čem jsme byli domluvení. Dnes pochybuji, že tu tisícovku od něj ještě někdy dostanu, teď mi začal dělat, že mi telefon zvedne, ale nemluví a nechá to běžet, takže se mě ještě snaží okrást pomocí telefonu a to už je vrchol drzosti. Takže jestli nechcete podporovat zloděje a chcete si zachovat vaše finance, tak vám radím od něj ruce pryč. Má tady na fóru s ním taky někdo nějakou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem již jinde psal, už jsem bohužel také nabyl negativní zkušenosti s Flashem. Ten stejnej scénář.... před obchodem je rychlej na odpověď, klidně i zavolá či naopak je ihned na telefonu když člověk volá. Jak ale k obchodu dojde, je hotovo... V mém případě nabízený JumboBox inzeroval jako kompletní, ještě jsem se ho na to jednou dotazoval před koupí a když to došlo (cca po dvou týdnech co jsme se telefonicky dohodli) tak zásilka neodpovídala popisu - byla nekompletní a ještě s dírou na AUX.. Telefonicky jsme se dohodli že věci zašle dodatečně ale od té doby nic. Na maily ani SZ nereaguje, ještě jednou se mi podařilo se mu dovolat - to mi řekl že má problémy s autem ale že prej mám považovat věc za vyřízenou a od té doby už ani na telefon nereaguje. Ale vesele na fóru a aukru dál inzeruje.. Věci si nakonec dokupuju u dealera Škoda a doufám že alespoň to co přišlo je OK.. Je to zmetek a vůbec bych se nedivil, kdyby si na něj někdo někde počkal a vyřešil si to s ním osobně... (stačí si dohodnout osobní převzetí...že).

Editováno: , autor: HonzaLK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podat trestní oznámení, pokud toho je více tak se to zčítá.Podá se to společně a má po ptákách.V dnešní době bych takové podělávky řešil úplně jinak a ne trestním oznámením.Ale nebojte, ono na něj jednou dojde až někomu rupnou nervy :-) bude se divit až bude mít vymlácené okna a z auta mu zbydou jen ohořelé plecháče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze Vas vsechny zdravim! Kluci, pokusime se to nejak vyresit,aby byli vsichni spokojeni.Kazdemu se muze v zivote prihodit takova zivotni situace ze ktere nejde jen tak elegantne vybruslit. Prosim Vas vsechny o pochopeni. Te tisicikoruny jsem si vedom a chystam se ji poslat.Co se tyce tech loketnich operek,panove,tak: sada na loketni operku obsahuje: samotnou loketni operku, kratke vedeni vzduchu,zadni popelniky, stredovy tunel s jumboboxem. Takto se ta sada nabizi uplne vsude, pokud pujdete k jakemukoliv jinemu prodejci autodilu, tak po Vas bude chtit presne za tuto sadu 3500,- Ja si myslim,ze 2600 je vyborna cena,za tu to nesezenete. Jen tak pro jistotu nyni do toho inzeratu pridam vycet toho,co posilam.

Prosim Vas vsechny o odpusteni,vzdy jsem se snazil kazdemu zakaznikovi vyjit vstric. A udelam to i nyni. Tu tisicikorunu zitra odesilam,nepotrebuji zde nepratele a spatnou povest a reklamu.Skoda ze tu nenapsal nikdo, kdo byl s obchodem se mnou spokojeny.Verim ze takovych lidi bylo vic.

Zaverem chci dodat, ze bych nikomu nepral to, co ted ve svem osobnim zivote prozivam, dam vsechno do poradku, slibuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze Vas vsechny zdravim! Kluci, pokusime se to nejak vyresit,aby byli vsichni spokojeni.

Zaverem chci dodat, ze bych nikomu nepral to, co ted ve svem osobnim zivote prozivam, dam vsechno do poradku, slibuju.

Já jsem byl ze začátku s vámi spokojený, ale od té doby co mi máte vrátit moje peníze, tak jakoby jste byl jiný člověk. Takhle kdybyste dlužil někde v bance, tak už máte úroky jako blázen nebo možná i exekuci. Beru že se člověk může splést a že se může dostat do osobních problémů, ale je snad slušnost, na soukromé zprávy odepsat co se děje nebo zvednout telefon a domluvit se. A když jste mi dřív zvedal telefon, tak jste mi několikrát řekl, že peníze posíláte, přitom jste podle mě moc dobře věděl, že to neuděláte. To je můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, do těžké situace se může dostat každý, to ale není omluvou pro to, že 3 týdny nekomunikujete a přitom na forum dál chodíte a dál prodáváte. Ke zmiňované kompletnosti - ještě před koupí jsem si s vámi psal zda je tam skutečně vše tak aby bylo funkční i "foukání topení", protože v popisu bylo uvedeno kompletní a chyběla fotka.. místo výčtu dílů jste pouze opakovaně uvedl že je to komplet.. Zmínka o výřezu pro AUX též vůbec žádná. To že je cena nízká neznamená že může být kupující uváděn v omyl!! Nehledě na to, že se zbožím jsem vůbec nedostal doklad o prodeji!! Tak čím si tu dobrou pověst chcete budovat??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HonzoLK, teď se nikoho nezastávám, ale spousta lidí tady na fóru prodává věci ať ze svýho auta nebo na kšeft, ale klik jich je registrovanejch a odvádí z toho daně?? U těhle obchodů moc dokladů mít nebudeš. A pokud chceš doklad, tak musíš jít kupovat jinam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Luďa: Chápu pokud se jedná o soukromou inzerci. Ale zde tomu nic nenasvědčuje, zvlášť když dotyčný uváděl že mají velkosklad ND, nabízel nové zboží a kontaktní mail zní ssdily.. Pokud by vše bylo OK, tak bych to ani nezmiňoval. Já jsem s tímto prodejcem prostě spokojenej nebyl a jen jsem svou zkušeností přispěl do tématu, protože zdá se že jsem nebyl sám.. Víc už se radši k tématu vyjadřovat nebudu. A pokud to dotyčného přiměje k tomu dělat to líp, tak jedině dobře.

Editováno: , autor: HonzaLK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádná firma to není, když si na netu najdete jeho další inzeráty tak zjistíte, že kupuje auta po bouračkách a rozprodává díly. Tím si přivydělává víc lidí tady z fóra.

Nevěřte falešným slibům! Čím míň se budete bát ho píchnout do nastavené "němé tváře", tím dál s vašima penězma bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera mi uživatel Flash sám od sebe poslal SZ, že mi odeslal tu mojí tisícovku a dneska ji mám na účtu. Už jsem ani nedoufal, že ji od něj dostanu, asi tomu pomohlo toto téma co jsem založil a taky vaše příspěvky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to fakt zajímavý, několik měsíců nic a když založím téma, namířené proti němu a ostatní se ke mně přidají, tak najednou to jde. Asi se zaleknul a nechce přijít o kšefty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...