Grepicek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Ahoj mám takovej problém.Přestal mi fungovat central u techto dveří.Jsou to předni u ridiče.Rozhodl jsem se že sundam tapecirung.Vše vipadalo v pořádku tak jsem to nasadil spatky jenže jsem tam zapoměl dát tahlo na vnitřni kličku takže je zevnitř neotevřu a čudlik kterej viskakuje na dveřích tak mi zapadl do dveří.Nejdou otevřít ani z venku.Nevíte nekdo co stim.Potřeboval bych pomoct.Musím takhle lest druhou stranou abych se dostal k volantu.Děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Jo to je trochu problém musíš sundat tapec, to znamena vyšroubovat co jde a zbytek buď odehnout nebo vytrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Stalo se mi to samé, ale zámek už byl po smrti, tak jsem ho musel vyměnit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) Posuň sedačku co nejvíc dozadu...tím se dostaneš sice blbě ale dostaneš na tři torxy co držej tapec na spodku dveří...samo madlo odšroubovat...potom vrazit pracky (bude to bolet) dole pod tapec a rvát směrem nahoru...až tapec vyskočí u okna ze dveří odehni jej (zase nic moc pro ruce) hrábni k zámku...trošku tam zašátrej a s trochou štěstí otevřeš...hodně štestí a trpělivosti. EDIT: ...jo sakra zapoměl jsem před demontáží nezapomeň stáhnout okno...tu pracku k zámku dostaneš jedině zvenku auta...až ten tapec budeš rvát nahoru bude v tom praskat (hnus) ale nic se neboj to se budou jenom hlasitě uvolňovat ty plastové trny ze dveří na kterých drží tapec (potom je tam zase nacvakáš) Editováno: 30. Prosinec 2011, autor: Wojnar Nezapomínej editovat příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Ještě sundej kapličku s výškovým reproduktorkem, tak že ji potáhneš směrem do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubais Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Když je tu to téma o dveřích tak se poptám, pač potřebuju vyměnit spodní pant řidičových dveří, tak jak nejlíp to udělat, ale to budu muset asi povolit i horní pant a sundat celé dveře abych se dostal ke všem šroubkům co? Nebo je na to nějaká finta? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.