Přejít na obsah

Předni dveře u ridiče OCtavia 1


Grepicek

Doporučené příspěvky

Ahoj mám takovej problém.Přestal mi fungovat central u techto dveří.Jsou to předni u ridiče.Rozhodl jsem se že sundam tapecirung.Vše vipadalo v pořádku tak jsem to nasadil spatky jenže jsem tam zapoměl dát tahlo na vnitřni kličku takže je zevnitř neotevřu a čudlik kterej viskakuje na dveřích tak mi zapadl do dveří.Nejdou otevřít ani z venku.Nevíte nekdo co stim.Potřeboval bych pomoct.Musím takhle lest druhou stranou abych se dostal k volantu.Děkuju za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posuň sedačku co nejvíc dozadu...tím se dostaneš sice blbě ale dostaneš na tři torxy co držej tapec na spodku dveří...samo madlo odšroubovat...potom vrazit pracky (bude to bolet) dole pod tapec a rvát směrem nahoru...až tapec vyskočí u okna ze dveří odehni jej (zase nic moc pro ruce) hrábni k zámku...trošku tam zašátrej a s trochou štěstí otevřeš...hodně štestí a trpělivosti.

EDIT:

...jo sakra zapoměl jsem před demontáží nezapomeň stáhnout okno...tu pracku k zámku dostaneš jedině zvenku auta...až ten tapec budeš rvát nahoru bude v tom praskat (hnus) ale nic se neboj to se budou jenom hlasitě uvolňovat ty plastové trny ze dveří na kterých drží tapec (potom je tam zase nacvakáš)

Editováno: , autor: Wojnar
Nezapomínej editovat příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Když je tu to téma o dveřích tak se poptám, pač potřebuju vyměnit spodní pant řidičových dveří, tak jak nejlíp to udělat, ale to budu muset asi povolit i horní pant a sundat celé dveře abych se dostal ke všem šroubkům co? Nebo je na to nějaká finta? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...