TomasB Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 chtěl bych asi něco šedivého, kde to ale sehnat? A jaký materiál, aby vydržel? Čím to přidělat? Atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 se to nějak díky tomu spamu propadlo, takže jen aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 zkus si zavolat do fy. VANTEX s.r.o. Strakonice na tel: 606 630 500 nebo 383 334 940. Tam odtud mám origo RS stříbrnou látku. Je tam moc ochotná paní, ta ti určitě poradí co by se na plato hodilo. Pak dej vědět, jak jsi pořídil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 chtěl bych asi něco šedivého, kde to ale sehnat? A jaký materiál, aby vydržel? Čím to přidělat? Atd... kde to sehnat? nekde kde se pordavaji latky a chce to neco pevneho.. co vydrži a obvykle se to tam lepi lepidlem( ne obycejnym) ale zalezi na latce bo aby neprosaklo lepidlo... tak nejak asi.. je to hracka když mam rozdelany dvere a koupenu latku tak uz jen ustrihnout prilepit atd.. ( su vyuceny čalounik ) ale nezivim se tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Né,tam kde látky né.Já doporučuju f. DEXON ,tam seženeš úplně všechno co se stavby reprobeden a pod. týká. A všechny tyhle látky je nejlepší lepit chemoprénem,já to tak dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Né,tam kde látky né.Já doporučuju f. DEXON ,tam seženeš úplně všechno co se stavby reprobeden a pod. týká. A všechny tyhle látky je nejlepší lepit chemoprénem,já to tak dělám. A chemopren kraasne hori, treba pri nehode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Né,tam kde látky né.Já doporučuju f. DEXON ,tam seženeš úplně všechno co se stavby reprobeden a pod. týká. A všechny tyhle látky je nejlepší lepit chemoprénem,já to tak dělám. A chemopren kraasne hori, treba pri nehode. A co v autě nehoří?Ale v dexonu maji i specielní nehořlavé lepidlo kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 kdyz to zacne horet tak ten chemopren asi nebude jediny co shori ja to tam mam no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 kdyz to zacne horet tak ten chemopren asi nebude jediny co shori ja to tam mam no ...a pak je lepší když to shoří úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jestli můžu doporučit, tak v Hradci Králové v Kuklenách na náměstí je firma Autopotahy AGS a ta vám udělá potah do auta z originální látky. Jinak na mapě je to >> TADY << Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.