Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahojte chci se vás zeptat jestli je těžký deaktivovat erbeg u spolujezdce nusím stím do servisu a nebo je to nejaká drobnější záležitost?jestli do servisu tak jestli nevíte kolik to koštuje.dííky.

Vloženo

No, já bych dítě vepředu (na sedadle smrti) asi nevozil - a to ani v sedačce s vypnutým airbagem. Nejbezpečnější místo v autě je vzadu za spolujedcem, takže asi takhle. wink.gif

Vloženo

Jo, ale je vidět že nemáš děti.

Jak pojedeš sám a budeš mít dítě vzadu, tak věř tomu že potichu tam samo nebude a jestli mu budeš podávat dudlík (kterej někde zapadl) dozadu tak tím nejvíc nebezpečným na silnici budeš ty.

Vloženo

Jo, to máš pravdu - nemám (aspoň o žádných nevím biggrin.gif). Tak z tohodle pohledu je to asi pravda, já jen, že už jsem viděl na netu dost bouraček, a fotek interiérů aut, kde jsem si říkal, že být tam vepředu dítě, tak mu ani dětská sedačka nepomůže.

Vloženo

Kdyz uz jsme u toho vypinani aibagu spolujezdce. Lze domontovat ten vypinac, ktery se da objednat u noveho auta? Jestli ano, tak na kolik to prijde?

Jedna se o Octu MR03.

Dik.

Vloženo

Znama se sedackou (0-9kg) na sedadle smrti otocila auto na strechu a zpet na kola a dite se z te sedacky ani nehlo a dokonce se udajne ani nevzbudilo... Ted jsem jel s malou sam v aute a jelikoz airbag mam active tak jsem ji musel nechat samotnou vzadu a neni to vazne zrovna bezpecne se satle na ni otacet a rovnat halvu kdyz spi... Uvital bych tu deaktivaci... sad.gif

Vloženo

2 Davon: Včera jsem dělal opětovnou aktivaci spolujezdcova airbagu (deaktivováno ve škodovce) a celá jejích deaktivace spočívala ve vytažení konektoru s pytle spolujezdce.

Vloženo

jj, bude svítit furt - taky se to tak nedělá, ale dělá se to VAGem.

Jak jsem to aktivoval tak hlavně proto že to svítilo furt. Jj, ve škodovce jsou odborníci.

Vloženo

No ja to chtel nechat udelat, ale pak jsem si rikal, ze kdyz bych jel se sedackou sam, vezmu si 2. auto bez bagu. Stejne za par mesicu uz bude sedet jen vzadu v 9-18kg sedacce! wink.gif

• o 2 roky později...
Vloženo

Ja bych to chtel pouzit na neco jinyho, takze mi staci jen ta krabicka s vypinacem a nevim jesi se da sehnat samostatne a jesi vubec jde nasroubovat do puvodniho kasliku.

Vloženo

já to dodělával do svýho bez problémů

vyřízne se jen okýnko a dvouma šroubky se přichytne

není to ale klasickej spínač (on-OFF)

jsou to myslím 3 větve ktreé spínají přes odpory

• o 4 týdny později...
Vloženo

Po deaktivácii a zapnutí zapalovania cca po 3 sekundách sa rozsvieti kontrolka Airbag off.

( Octavia I , 1,9TDI , 2004 )

Ak to niekomu pomôže prikladám foto:

post-24981-1236174237_thumb.jpg

post-24981-1236174252_thumb.jpg

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...