hanysek33 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 ahojte chci se vás zeptat jestli je těžký deaktivovat erbeg u spolujezdce nusím stím do servisu a nebo je to nejaká drobnější záležitost?jestli do servisu tak jestli nevíte kolik to koštuje.dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 co to je erbeg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ve škodovce to dělají,ale mají s tím dost korespondence.Musí vypsat proč,na jakém autě a odeslat do Bolky.Jinak to jde Vagem za pár minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 cosby:díky moc.v rodině bude přírůstek tak nám to doporučil Dr.no nevím?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 rtg61:tomi ty by si nerozumněl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Pokud nekdo z okr. Náchod stačí říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 No, já bych dítě vepředu (na sedadle smrti) asi nevozil - a to ani v sedačce s vypnutým airbagem. Nejbezpečnější místo v autě je vzadu za spolujedcem, takže asi takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jo, ale je vidět že nemáš děti. Jak pojedeš sám a budeš mít dítě vzadu, tak věř tomu že potichu tam samo nebude a jestli mu budeš podávat dudlík (kterej někde zapadl) dozadu tak tím nejvíc nebezpečným na silnici budeš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 JJ,Vaša má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jo, to máš pravdu - nemám (aspoň o žádných nevím ). Tak z tohodle pohledu je to asi pravda, já jen, že už jsem viděl na netu dost bouraček, a fotek interiérů aut, kde jsem si říkal, že být tam vepředu dítě, tak mu ani dětská sedačka nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Kdyz uz jsme u toho vypinani aibagu spolujezdce. Lze domontovat ten vypinac, ktery se da objednat u noveho auta? Jestli ano, tak na kolik to prijde? Jedna se o Octu MR03. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Znama se sedackou (0-9kg) na sedadle smrti otocila auto na strechu a zpet na kola a dite se z te sedacky ani nehlo a dokonce se udajne ani nevzbudilo... Ted jsem jel s malou sam v aute a jelikoz airbag mam active tak jsem ji musel nechat samotnou vzadu a neni to vazne zrovna bezpecne se satle na ni otacet a rovnat halvu kdyz spi... Uvital bych tu deaktivaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 už se to tu řešilo. Jestli to chceš mít jak to má být tak je k tomu vypínači i extra jednotka a pak stropní světílko s indikací odpojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 2 Davon: Včera jsem dělal opětovnou aktivaci spolujezdcova airbagu (deaktivováno ve škodovce) a celá jejích deaktivace spočívala ve vytažení konektoru s pytle spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A kdyz vytahnes konektor z airbagu, tak to nebude hlasit zavadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jj, bude svítit furt - taky se to tak nedělá, ale dělá se to VAGem. Jak jsem to aktivoval tak hlavně proto že to svítilo furt. Jj, ve škodovce jsou odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 No ja to chtel nechat udelat, ale pak jsem si rikal, ze kdyz bych jel se sedackou sam, vezmu si 2. auto bez bagu. Stejne za par mesicu uz bude sedet jen vzadu v 9-18kg sedacce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Da se sehnat samostatne ta krabicka do schranky spolujezdce,kde je vypinac airbagu nebo je to soucast schranky? Popripade nemel by to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 vypínač bez jednotky je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ja bych to chtel pouzit na neco jinyho, takze mi staci jen ta krabicka s vypinacem a nevim jesi se da sehnat samostatne a jesi vubec jde nasroubovat do puvodniho kasliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já to dodělával do svýho bez problémů vyřízne se jen okýnko a dvouma šroubky se přichytne není to ale klasickej spínač (on-OFF) jsou to myslím 3 větve ktreé spínají přes odpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 toto je superb ale OI má stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Diky moc, tak ted to jen sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik1 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Po deaktivácii a zapnutí zapalovania cca po 3 sekundách sa rozsvieti kontrolka Airbag off. ( Octavia I , 1,9TDI , 2004 ) Ak to niekomu pomôže prikladám foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 cenovka na dodělání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.