SIKOJAR Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Přátelé u mé Felicie 1,3MPX poslední typ se projevuje závada zpočátku přestala svítít kontrolka tlumených světel,říkám si vyměnit je spálená,nebyla a nesvítila pojistky překontrolovány,po čase sama začala svítit normálně,dnes zase né a k tomu přestala svítit světla podsvícení i světla vypínačů topení atd.při kontrole pojistky po otevření poj.skříňky sed najednou vše rozsvítilo.Po dvou dnech zase nic,stačilo bouchnutí po poj.skříní zaspodu a zase svítí.Dnes nic nesvítí trvale pojistky dobré.Prosím o radu ,co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 počkaj na Ekkara,on má FEL v malíčku,určite ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 (editace) podle mně budeš mít vodu v pojiskovém bloku. Poodpojovat konektory, vytáhnout ven z auta,nafotit co kde bylo, rozebrat, vyčistit, vysušit zkompletovat, kontakty prostříknout kontoxem, relátka opakovaně vytáhnout a zasunout, popř. proletovat tišťák (podle toho co máš za verzi boxu), aby tam nebyly studeňáky, zkompletovat a bude to OK Editováno: 6. leden 2012, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Malta nekecá, popsal co bych udělal i já - jinak další problém může být v konektoru mezi kabelovým svazkem a samotnou palubovkou - k tomu je pak přístup po vyndání přístrojového štítu. Jestli se to ale zlepšovalo vždycky po ráně do toho poklopu pod pojistkama, je to to co popisuje Malta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Kluci mám takový problém s feldou. Svítí mi slabě osvětlení budíků a ovladačů. Sem tam se stane, že to svítí normálně. Dneska jsem vše rozebral, zkontroloval a vše je OK, nikde žádná oxidace ani povolený kontakt. Zkoušel jsem kdekoliv klepat jestli se nerozsvítí normálně, ale nic nepomáhá. Nemáte někdo tip, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Špatná kostra plošňáku štítu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 To by ale nepohasínalo i osvětlení tlačítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Jestli hasne všecko najednou, tak se podívej na spínač obrysovek - a cestu od něj. Podsvícení je zapojený paralelně k obrysovkám = jede to na stejný kontakty i pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Vše jsem dnes zkontrolova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.