Publikováno Srpen 2, 200619 r Mám problém se zadníma brzdama (bubny).Měnil jsem bubny,pakny a valéčky. Na ruční brzdu to funguje normálně (zabrzdí a zase se uvolní),ale pokud to našlapu pedálem,tak na pravém kole sjede dolů vymezovací klínek a kolo zůstane zabžděný. Když tam dám jednu starou paknu,tak je to OK. Zkoušel jsem prohodit bubny,měnil jsem pakny za jiný,několikrát odvzdušněno,obroušeny hrany na paknách,nová brzdová kapalina,nový trubičky a problém né a né zmizet. Napadá vás něco ???
Srpen 2, 200619 r Ahoj,nechybí ti tam nějaká pružinka,nebo se podívej jestli ji máš správně zaháklou na správnén místě. Octávia 66KW r.2000
Srpen 5, 200619 r Jen dotaz ta pakna (ta puvodní ) je uplně stejná jako ta nová nemá něco jinak zkus přeměřit protože něco je jinak.
Srpen 6, 200619 r Autor je stejná,akorád je sjetá ještě zkusím vyměnit ty pružiny a klínek,pak dám vědět
Srpen 17, 200619 r když sme u toho , casto me drhne pz kolo, a pochvili se to rozjezdí. zejmena po dešti tam neco zrezne asi. jak se sundava buben? je potreba nejaký stahovák?
Srpen 17, 200619 r potrebujes akorat krizovy sroubovak. Pak jeste zalezi jestli se na vnitrku bubnu udelala hrana pres kterou to obcas nejde stahnout. me to slo docela v pohode. vysroubis jeden sroubek a buben je dole
Srpen 25, 200619 r Když chcu vyměnit pakny v zadních bubnech - musím vypustit brzdovou kapalinu a pak to zase plnit a složitě odvzdušňovat?
Srpen 29, 200619 r tak s tema zadnima brzdama... to by mne taky zajimalo jak to je. jestli staci zabezpecit aby se vzduch nedostal do systemu a vymenit pakny a hotovo. nebo je zapotrebi slozite... vymenit a pak odvzdusnit.
Srpen 29, 200619 r zadni pakny vyndas bez toho aby si se stoural v prasatku ci povoloval hadicku s kapalinou.
Srpen 29, 200619 r Klinek funguje tak, ze cim vic se pri opotrebovany pakny vyklaneji tim viz zajizdi dovnitr tazeny pruzinkou aby vymezil a zmensil drahu pohybu pro pakny pokud se nemylim . jiri Upraveno Srpen 29, 200619 r od malasorte
Září 7, 200619 r malasorte:tak to jsem nevedel.horsi to asi je na predku s ABS. nebo je to podobne. Fakt nevim, v prednich brzdach jsem se jeste nestoural.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.