Lasse Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Mám problém se zadníma brzdama (bubny).Měnil jsem bubny,pakny a valéčky. Na ruční brzdu to funguje normálně (zabrzdí a zase se uvolní),ale pokud to našlapu pedálem,tak na pravém kole sjede dolů vymezovací klínek a kolo zůstane zabžděný. Když tam dám jednu starou paknu,tak je to OK. Zkoušel jsem prohodit bubny,měnil jsem pakny za jiný,několikrát odvzdušněno,obroušeny hrany na paknách,nová brzdová kapalina,nový trubičky a problém né a né zmizet. Napadá vás něco ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dussič Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ahoj,nechybí ti tam nějaká pružinka,nebo se podívej jestli ji máš správně zaháklou na správnén místě. Octávia 66KW r.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nic tam nechybí,je to xkrát rozebraný a zase složený a pořád stejný výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Jen dotaz ta pakna (ta puvodní ) je uplně stejná jako ta nová nemá něco jinak zkus přeměřit protože něco je jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 je stejná,akorád je sjetá ještě zkusím vyměnit ty pružiny a klínek,pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 když sme u toho , casto me drhne pz kolo, a pochvili se to rozjezdí. zejmena po dešti tam neco zrezne asi. jak se sundava buben? je potreba nejaký stahovák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 potrebujes akorat krizovy sroubovak. Pak jeste zalezi jestli se na vnitrku bubnu udelala hrana pres kterou to obcas nejde stahnout. me to slo docela v pohode. vysroubis jeden sroubek a buben je dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Když chcu vyměnit pakny v zadních bubnech - musím vypustit brzdovou kapalinu a pak to zase plnit a složitě odvzdušňovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garden Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 tak s tema zadnima brzdama... to by mne taky zajimalo jak to je. jestli staci zabezpecit aby se vzduch nedostal do systemu a vymenit pakny a hotovo. nebo je zapotrebi slozite... vymenit a pak odvzdusnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 zadni pakny vyndas bez toho aby si se stoural v prasatku ci povoloval hadicku s kapalinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) Klinek funguje tak, ze cim vic se pri opotrebovany pakny vyklaneji tim viz zajizdi dovnitr tazeny pruzinkou aby vymezil a zmensil drahu pohybu pro pakny pokud se nemylim . jiri Editováno: 29. Srpen 2006, autor: malasorte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garden Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 malasorte: tak to jsem nevedel.horsi to asi je na predku s ABS. nebo je to podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 malasorte:tak to jsem nevedel.horsi to asi je na predku s ABS. nebo je to podobne. Fakt nevim, v prednich brzdach jsem se jeste nestoural. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.