Publikováno Leden 6, 201213 r Našiel som vo viacerých testoch a fotkách o Citigu túto praktickú vyberateľnú gumenú vložku na telefón. Vedel by som si ju predstaviť aj v inom aute, napr. O2, kde nieje kam odkladať telefón. Nevie mi niekto dať objednávacie číslo tohto dielu ?
Červenec 11, 201213 r Mas pravdu , ten kelimek je ponekud vetsi, ale do Fll po uprave jsem ho narval a vesele vyuzivam
Červenec 18, 201213 r Vecer Ti to nafotim zaklad je vyhodit ten plastovy kelimek , pak to tak o centak zkratit , na ty plastove lamely co vystavaj jsem natahnul tesneni co se treba dava pod kapotu a jeste boky vylepsil kartacovanym hlinikem jak rikam , foto dodam
Srpen 24, 201213 r Takze kluci , umisteni ve fabii ( bohuzel musim uploudovat postupne jedu na mobilu ) Otocim to pak v Pc Odeslano z Iphone 4S edit : foto otočeno :D Upraveno Srpen 25, 201213 r od jozzi
Září 6, 201213 r Na kolik vyšlo a kde jsi jej koupil? Vleze se do něj třeba SIII (šířka 70,6 mm), tedy široký telefon? Upraveno Září 6, 201213 r od technikus
Září 6, 201213 r jejda, kolik to stoji to už nevim ,ale max pětikilo , ja to měl se slevou takže to bylo za pakatel Slll s tim bude mit problemy , mam motorazr ten ma 7.8 a vleze se tam jen po poradnem zatlačeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.