Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a není lepší origo ?

Mám od teto firmy už druhý výrobek v octe a super. Novou sadu jsem kupoval prože už to mělo plovoucí kod. A tu první jsem vrazil do formana. Dosah o proti orig. lepší. Jde tam nastavit i dovírání oken ale to mě zamykalo auto nadvakrát a to se mě nelíbilo, tak jsem to zas zrušil, v létě nechávám škvíru takže mě to je na nic, max podržím klíčkem a zavřou se okýnka . Popis zapojení je OK. trochu šikovný člověk to zvládne.

• 3 týdny později...

Mám YETIho ve výbavě Active- měl centrál pouze s klasickým klíčkem.V rámci aktivace pal PC a tempomatu jsem se zmínil a do jedné minuty jsem měl k autu nakodované originál DO.Stačilo následně přehodit imobilizér a nechat vyfrézovat a zasadit planžetu sklopného klíčku.Tím chci říct,že s vysokou pravděpodobností řídící jednotka Vašeho auta toto bude umět- je to vlastně originál bez jakékoliv dodatečné montáže,jen není aktivní...

• Autor

Tak už mám originál,realizace v Prostějově u Vášu.100% spokojenost.Do auta se nic nemontuje,StYeti to popsal přesně.

Pavel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.