aeropavlov Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ahoj,máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží dálkového ovládání centrálního zamykání?Třeba tohleto : http://www.rakso.cz/detail/skoda-yeti-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-systrelovaci-klice/ Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 a není lepší origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Mám od teto firmy už druhý výrobek v octe a super. Novou sadu jsem kupoval prože už to mělo plovoucí kod. A tu první jsem vrazil do formana. Dosah o proti orig. lepší. Jde tam nastavit i dovírání oken ale to mě zamykalo auto nadvakrát a to se mě nelíbilo, tak jsem to zas zrušil, v létě nechávám škvíru takže mě to je na nic, max podržím klíčkem a zavřou se okýnka . Popis zapojení je OK. trochu šikovný člověk to zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StYeti Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Mám YETIho ve výbavě Active- měl centrál pouze s klasickým klíčkem.V rámci aktivace pal PC a tempomatu jsem se zmínil a do jedné minuty jsem měl k autu nakodované originál DO.Stačilo následně přehodit imobilizér a nechat vyfrézovat a zasadit planžetu sklopného klíčku.Tím chci říct,že s vysokou pravděpodobností řídící jednotka Vašeho auta toto bude umět- je to vlastně originál bez jakékoliv dodatečné montáže,jen není aktivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeropavlov Vloženo 26. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Tak už mám originál,realizace v Prostějově u Vášu.100% spokojenost.Do auta se nic nemontuje,StYeti to popsal přesně. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.