Publikováno Leden 6, 201213 r Ahoj,máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží dálkového ovládání centrálního zamykání?Třeba tohleto : http://www.rakso.cz/detail/skoda-yeti-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-systrelovaci-klice/ Díky Pavel
Leden 7, 201213 r Mám od teto firmy už druhý výrobek v octe a super. Novou sadu jsem kupoval prože už to mělo plovoucí kod. A tu první jsem vrazil do formana. Dosah o proti orig. lepší. Jde tam nastavit i dovírání oken ale to mě zamykalo auto nadvakrát a to se mě nelíbilo, tak jsem to zas zrušil, v létě nechávám škvíru takže mě to je na nic, max podržím klíčkem a zavřou se okýnka . Popis zapojení je OK. trochu šikovný člověk to zvládne.
Leden 26, 201213 r Mám YETIho ve výbavě Active- měl centrál pouze s klasickým klíčkem.V rámci aktivace pal PC a tempomatu jsem se zmínil a do jedné minuty jsem měl k autu nakodované originál DO.Stačilo následně přehodit imobilizér a nechat vyfrézovat a zasadit planžetu sklopného klíčku.Tím chci říct,že s vysokou pravděpodobností řídící jednotka Vašeho auta toto bude umět- je to vlastně originál bez jakékoliv dodatečné montáže,jen není aktivní...
Leden 26, 201213 r Autor Tak už mám originál,realizace v Prostějově u Vášu.100% spokojenost.Do auta se nic nemontuje,StYeti to popsal přesně. Pavel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.