DonnJarda Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 (editace) Zdarec všeci, před výměnou ložisek, které už nesmírně hučely přerážely hluk větru. Teď když jsou tam nové, hluk od ložisek zmizel ale nastal další! Když jedu tak nad 80 km/h začína uvnitř v autě hluk od větru a postupem zvědčování rychlosti hluk roste a když jedu tak těch 100-120-130 tak to je jako kdybych měl hodně pootevřené okna a to se tam pak fakt nedá sedět a rve to uší! Podotýkám že jsem zkoušel, zda li to někde profukuje + kontrola těsnění a před každou jízdou kontroluju zda sou okna uplně dovřené. V jiném autě když fičím 130-160 tak pohoda, klídek ale v mojem to je utrpení! Hledal jsem všude možně, ale nenašel nic tak se obracím na vás jestli někdo nemá stímto zkušenost fakt by mě zajímalo kde je chyba. Editováno: 7. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Kolegovi to dělaly tuningové prahy. Vzduch se asi tlačil pod dveře, sundali jsme je a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Taky mám v autě docela rachot od proudění větru. Mám špatné to spodní těsnění na dvěřích, které doléhá na práh, ale nevím jestli je to tím. Je to jen muj tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Já jsem ty těsnící gumy sundal úplně,protože mě štvalo jak drbou lak na prahách. Prahy jsem nalakoval,gumy dal pryč a hučení se nekoná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) No já tam mám už jak jsem to koupil takovou dekorativn krytku prahů, myslíte že by to mohlo dělat to ? Editováno: 8. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Jo přesně to jsem sundaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No padadá to tam suprově, ale pro mě je hlavnější komfort takže pujdou dolů anebo vymyslet jak to udělat aby tam zustaly a vírt tama nefičel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Mas zle nastavene dvere preto pocujes v interieri hluk. Problem mozes mat aj zle tesnenia na dverach-pirely treba prestavit-nastavit vsetky dvere. Alebo komplet vymena tesneni na vsetkych dverach 4x tesnenie. Tesnenie ti neprilieha tesne o dvere preto pocujes hluk v interieri. Editováno: 8. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No napřed zkusim sundat ty lišty a pak se uvidí! Ale výměna no nevim, nevím auto je r.v. 2002 nalítane cca 145 tis a že by za tu dobu šlo těsnění do háje se mi nechce věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Je rok 2012!!! Chces mi tvrdit ze na 10 rocnom aute mas v 100% tesnenie dveri??? Tesnenie je uz prelezane. Treba nastavit dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Tak jako nemyslím zrovna 100% ale mame doma o 4 roky starší auto a těsní jako kdyby bylo nové a proto me to zaráží ! A tím nastavit dveře myslíš přesně Prochy co? ___________________________ EDIT: Omlouvám se že to tu je 2x ale blbne mi prohlížeč. Něco podobneho se mi stalo už i na aukru kde jsem si misto 1 kusu nechte koupil 2 :-D. Kdyžtak pokud to jde PROCHY tak ten navíc smázni. Dík Editováno: 8. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No vidis som rad ze si ma nechcel presvedcit o tom ze mas 100% tesnenie na dverach. Preto treba nastavit tie dvere. To auto mas od novoty??? Si prvy majitel?? nebolo burane?? Neboli montovane folie na okna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Auto nemám od novoty je to dovoz z Německa a jsem druhý majitel, bourané by být nemělo i po ohledání žádné známky oprav nejevilo a folie tam zatím žádné nejsou a ani nikdy nebyly !!! Jako podle mě by to mohlo být ta lišta jak jsem tu už psal takže to zejtra vyskouším ji oddělat. Dneska mi to už nevyjde protože su nachlazenej jako prase a potřebuju byt zejtra v práci fit tak se to snažím vyležet ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Tou listou to nebude. Lista je pod pirelou -tesnenim ramu dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No uvidíme zejtra, ale pokud to bude těsněním tak mě mrdne, protože to bude podle me pálka jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Dělavaly to take auta po bouračkach, ta tvá lišta je menší než ta od kolegy, měl ji do L. Mrkni jak sedí dveře vrchem. jestli nemáš některe výš nebo níž. To těsněni spiš jestli není někde praskle. Ale dívám se že ty máš taky tu ohlou do L. Editováno: 8. leden 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No uvidíme zejtra, ale pokud to bude těsněním tak mě mrdne, protože to bude podle me pálka jako prase Treba nastavit dvere. Netreba menit tesnenie 4xdvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Fajn a tak třebá náhodou nevíš jak se to dělá hledal jsem ale nic jsem nenašel jak by se to melo nastavit. Zkusím mrknout do knihy "Jak na to?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Viem jak sa nastavuju dvere. Navod som daval sem na forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Z vyroby by mely byt dvere, blatniky, bocaky nastavený tak ze kazdy dil je zapusten do vnitr oproti tomu predchozimu o pul, max. 1 mm. Vytvari se tzv. supinovy efekt - obtekani vzduchu kolem karoserie bez rusivych vlyvu jeho cirkulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Takže "moudrá kniha" pověděla jak se seřizuje, takže to tu pro ostatní hodím. Seřízení dveří Povolíme šrouby pro upevnění závěsů ke dveřím a ke karoserii. Dveře zabouchneme a vyrovnáme tak, aby lícovaly s okolními plechy. Pak dveře opatrně otevřeme a momentem 30 Nm utáhneme šrouby závěsů. Ještě otázečka, Takže po vyrovnání by měli mít mezery rozměry jaké jsou v napsané přiloze na obrázku nebo raděj míň ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Su to presne rozmery spar ktore maju bit medzi dielmi. Podla toho sa nastavuju medzery na karoserii aj v MB. P.S.: Pokial si to v zivote nerobil tak sa do toho NEPUSTAJ. Editováno: 8. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 je to už celkem velký zasah do karoserie takže jen poměřím o kolik to bude spadlé a kdyžtak zajedu sa zeptat do škody za kolko by mi to vycentrovali ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 v SKODOVKE to nevedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 A kde tedy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.