Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak mám známýho co dělá do aut, sice teda spíš do citroušů a peugeotů ale tak snad to bude umět! Zkusím za ním někdy zajít ale moc tomu nedávám. Zas ale dát to někde někomu co má garáž, hever a pár klíčů a říká si mechanik tak těm já fakt nevěřím.

Editováno: , autor: DonnJarda
Vloženo

No jo ty ale máš už nějaké zkušenosti a si o krapek starší a auto máš dýl ! Ja sem si zatím sám co auto mám za cca 3 mesíce vyměnil pouze nové komplet brzdy a vyměnil přední ložiska takže se postupně propracovávám.

Vloženo

Tak pokud si sám děláš takovéhle věci,tak nebudeš mít problém u dveří :kol-47:

Můj dobrej kámoš by si netroufnul ani na výměnu oleje,nebo destiček....

Ten by s tím mohl mít problém :-)

Vloženo (editace)

No uvidím až bude venku lepší počasí, protože garáž mám malou a vní neotevřu dveře uplně takže to musí počkat !

Jinak až budu mít pár pořádných fotek + nějaké ty úpravy tak se taky pochlubím v sekci "Vaše Octavia I" teď je zatím jen prachobyčejná sériovka takže časem ... :kol-47:

Editováno: , autor: DonnJarda
Vloženo

Nene klidně jí sem šoupni.Zdejší uživatelé mají prachobyčejné kousky nejradši :)

Ber to jako takovej foto seriál.

První fotka,jak vypadá auto teď a pak postupně dokumentovat úpravy. :kol-47:

Vloženo

Takže dnes jsem zkusil sundat ty lišty a nic se nezměnilo :kol-26: Takže problém bude jinde. Nebo spíš budu muset někde sehnat Octavku a půčit si ji a projet to sní abych poznal jak velký je rozdíl.

Vloženo

Víš jak to je důveřuj, ale prověřuj lol

Náhoda je blbec ...... Takže stím zajedu za známym co ten mi na to řekne a bude ! Ted řeším plynové vzpěry na kapotu :kol-47: Zejtra zkončím v práci dřív a pujdu na to (pokud seženu ty kulové čepy na které se to usazuje)

Vloženo

A co se projet v jiné Octavii?Třeba to není závada ale vlastnost,která tě štve.

Nebyl jsi zvyklej třeba z Mercedesu? :kol-28:

Vzpěry jsou moc praktická věc.Když něco čudláš na motoru,tak se ti tam nemotá ten klacek :)

Navíc ta pohodička při zvedání.

Vloženo

To máš pravdu...

Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta.

Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru.

Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet...

Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš...

Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem :kol-28:

Vloženo

To máš pravdu...

Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta.

Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru.

Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet...

Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš...

Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem :kol-28:

Já jsem na tohle taky puntičkář a proto jak se něco ozývá tak to hned řeším.A výsledek?V autě ticho.Mám najeto 248 000km.

Téměř vše se dá najít.

Vloženo (editace)

to: 67jitka58

Napiš tady prosím jaké součástky měly problém s pazvuky - nejlépe všechny na které si vzpomeneš a taky jak jsi to vyřešil. V autě mi to rachotí jedna radost, takže se na to v létě vrhnu, ale nevím jak na to přesně jít :-) děkuji

Zatím jsem zjistil čudlík u ruční brzdy - vyplnil jsem ho molitanem. Dále tapecíry u dveří - to zavěšení u skla - vrzalo - namazáno. Dále mně štve vrzající sedačka - opěrák, nevím co s tím. No a zbytek hledám tak za jízdy jak se mi zachce :-)

Editováno: , autor: CEZAR
Vloženo (editace)

Tapecíry taky vrzaly,ty rohy,tak jsem je asi 1.5mm uřízl.Jinak momentálně si na něco konkrétního nevzpomínám,třeba časem.Ale nejtěžší je najít to místo a pak už je to sranda.Buď se dá nějaké těsnění,něco se podloží,vycpe a pod.prostě podle konkrétního problému.Jedna hlavní věc je taky mít dobře napasované a těsnící všechny dveře.Tím bych já začal.

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...