Ondrero Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Nemáš někoho,kdo by ti s tím pomohl? Přeci jen to je pár šroubů.Jako ladit dveře u nábytku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 (editace) Tak mám známýho co dělá do aut, sice teda spíš do citroušů a peugeotů ale tak snad to bude umět! Zkusím za ním někdy zajít ale moc tomu nedávám. Zas ale dát to někde někomu co má garáž, hever a pár klíčů a říká si mechanik tak těm já fakt nevěřím. Editováno: 9. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 No vidíš a já mám garáž,hever,pár klíčů a mechanik si neříkám.A přitom jsem měl už auto rozebrané a složené do šroubku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 No jo ty ale máš už nějaké zkušenosti a si o krapek starší a auto máš dýl ! Ja sem si zatím sám co auto mám za cca 3 mesíce vyměnil pouze nové komplet brzdy a vyměnil přední ložiska takže se postupně propracovávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Tak pokud si sám děláš takovéhle věci,tak nebudeš mít problém u dveří Můj dobrej kámoš by si netroufnul ani na výměnu oleje,nebo destiček.... Ten by s tím mohl mít problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 (editace) No uvidím až bude venku lepší počasí, protože garáž mám malou a vní neotevřu dveře uplně takže to musí počkat ! Jinak až budu mít pár pořádných fotek + nějaké ty úpravy tak se taky pochlubím v sekci "Vaše Octavia I" teď je zatím jen prachobyčejná sériovka takže časem ... Editováno: 9. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Nene klidně jí sem šoupni.Zdejší uživatelé mají prachobyčejné kousky nejradši Ber to jako takovej foto seriál. První fotka,jak vypadá auto teď a pak postupně dokumentovat úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 jj všiml jsem si. Dobrá tedy až budu mít víc času tak to sem hodím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Takže dnes jsem zkusil sundat ty lišty a nic se nezměnilo Takže problém bude jinde. Nebo spíš budu muset někde sehnat Octavku a půčit si ji a projet to sní abych poznal jak velký je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 (editace) Pisal som ze LISTOU to nebude. Ale sam si sa presvedcil ze som mal PRAVDU. Editováno: 11. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Víš jak to je důveřuj, ale prověřuj Náhoda je blbec ...... Takže stím zajedu za známym co ten mi na to řekne a bude ! Ted řeším plynové vzpěry na kapotu Zejtra zkončím v práci dřív a pujdu na to (pokud seženu ty kulové čepy na které se to usazuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 A co se projet v jiné Octavii?Třeba to není závada ale vlastnost,která tě štve. Nebyl jsi zvyklej třeba z Mercedesu? Vzpěry jsou moc praktická věc.Když něco čudláš na motoru,tak se ti tam nemotá ten klacek Navíc ta pohodička při zvedání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek000 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Treba nastavit dvere. Netreba menit tesnenie 4xdvere. Caute.ja mam od novoty a robi to. a dvere nastavovali a nic stale to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Jak říkám je to Octavia né Mercedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 19. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2012 No jo ale tak když už za to dám přes 130 papírů tak už od toho něco budu očekávat ! To kdybych věděl tak bych zustal u Oplíka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 To máš pravdu... Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta. Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru. Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet... Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš... Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Caute.ja mam od novoty a robi to. a dvere nastavovali a nic stale to iste Treba to vediet aj nastavit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 To máš pravdu... Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta. Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru. Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet... Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš... Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem Já jsem na tohle taky puntičkář a proto jak se něco ozývá tak to hned řeším.A výsledek?V autě ticho.Mám najeto 248 000km. Téměř vše se dá najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 No ono to u mě bude nejspíš 18kama kolama a sport. podvozkem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 (editace) to: 67jitka58 Napiš tady prosím jaké součástky měly problém s pazvuky - nejlépe všechny na které si vzpomeneš a taky jak jsi to vyřešil. V autě mi to rachotí jedna radost, takže se na to v létě vrhnu, ale nevím jak na to přesně jít :-) děkuji Zatím jsem zjistil čudlík u ruční brzdy - vyplnil jsem ho molitanem. Dále tapecíry u dveří - to zavěšení u skla - vrzalo - namazáno. Dále mně štve vrzající sedačka - opěrák, nevím co s tím. No a zbytek hledám tak za jízdy jak se mi zachce :-) Editováno: 23. leden 2012, autor: CEZAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Tapecíry taky vrzaly,ty rohy,tak jsem je asi 1.5mm uřízl.Jinak momentálně si na něco konkrétního nevzpomínám,třeba časem.Ale nejtěžší je najít to místo a pak už je to sranda.Buď se dá nějaké těsnění,něco se podloží,vycpe a pod.prostě podle konkrétního problému.Jedna hlavní věc je taky mít dobře napasované a těsnící všechny dveře.Tím bych já začal. Editováno: 25. leden 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek000 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 V piatok idem uz 3krat dat nastavit dvere tak som zvedavy ci sa nieco zmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 25. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Mě ten hluk od větru vychází někde vzadu. Řekl bych že to budou zadní kufrové dveře ale to je jen teorie Editováno: 25. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek000 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Bol som vcera v skodovke nastavit dvere a nic. Nevedia si s tym radi. Uz naozaj neviem v com je to a ci sa to da vobec vyriesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 (editace) MAREK000:Prid do BA a ji ti tie dvere nastavim. Vsetko sa da vyriesit. Posli mi SS. P.S. Ak chces do nicoho ta nenutim. Editováno: 28. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.