Leden 9, 201213 r Nemáš někoho,kdo by ti s tím pomohl? Přeci jen to je pár šroubů.Jako ladit dveře u nábytku :-)
Leden 9, 201213 r Autor Tak mám známýho co dělá do aut, sice teda spíš do citroušů a peugeotů ale tak snad to bude umět! Zkusím za ním někdy zajít ale moc tomu nedávám. Zas ale dát to někde někomu co má garáž, hever a pár klíčů a říká si mechanik tak těm já fakt nevěřím. Upraveno Leden 9, 201213 r od DonnJarda
Leden 9, 201213 r No vidíš a já mám garáž,hever,pár klíčů a mechanik si neříkám.A přitom jsem měl už auto rozebrané a složené do šroubku :-)
Leden 9, 201213 r Autor No jo ty ale máš už nějaké zkušenosti a si o krapek starší a auto máš dýl ! Ja sem si zatím sám co auto mám za cca 3 mesíce vyměnil pouze nové komplet brzdy a vyměnil přední ložiska takže se postupně propracovávám.
Leden 9, 201213 r Tak pokud si sám děláš takovéhle věci,tak nebudeš mít problém u dveří Můj dobrej kámoš by si netroufnul ani na výměnu oleje,nebo destiček.... Ten by s tím mohl mít problém :-)
Leden 9, 201213 r Autor No uvidím až bude venku lepší počasí, protože garáž mám malou a vní neotevřu dveře uplně takže to musí počkat ! Jinak až budu mít pár pořádných fotek + nějaké ty úpravy tak se taky pochlubím v sekci "Vaše Octavia I" teď je zatím jen prachobyčejná sériovka takže časem ... Upraveno Leden 9, 201213 r od DonnJarda
Leden 9, 201213 r Nene klidně jí sem šoupni.Zdejší uživatelé mají prachobyčejné kousky nejradši Ber to jako takovej foto seriál. První fotka,jak vypadá auto teď a pak postupně dokumentovat úpravy.
Leden 11, 201213 r Autor Takže dnes jsem zkusil sundat ty lišty a nic se nezměnilo Takže problém bude jinde. Nebo spíš budu muset někde sehnat Octavku a půčit si ji a projet to sní abych poznal jak velký je rozdíl.
Leden 11, 201213 r Pisal som ze LISTOU to nebude. Ale sam si sa presvedcil ze som mal PRAVDU. Upraveno Leden 11, 201213 r od PROCHY603
Leden 11, 201213 r Autor Víš jak to je důveřuj, ale prověřuj Náhoda je blbec ...... Takže stím zajedu za známym co ten mi na to řekne a bude ! Ted řeším plynové vzpěry na kapotu Zejtra zkončím v práci dřív a pujdu na to (pokud seženu ty kulové čepy na které se to usazuje)
Leden 12, 201213 r A co se projet v jiné Octavii?Třeba to není závada ale vlastnost,která tě štve. Nebyl jsi zvyklej třeba z Mercedesu? Vzpěry jsou moc praktická věc.Když něco čudláš na motoru,tak se ti tam nemotá ten klacek Navíc ta pohodička při zvedání.
Leden 19, 201213 r Treba nastavit dvere. Netreba menit tesnenie 4xdvere. Caute.ja mam od novoty a robi to. a dvere nastavovali a nic stale to iste
Leden 19, 201213 r Autor No jo ale tak když už za to dám přes 130 papírů tak už od toho něco budu očekávat ! To kdybych věděl tak bych zustal u Oplíka !!!
Leden 20, 201213 r To máš pravdu... Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta. Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru. Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet... Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš... Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem
Leden 20, 201213 r Caute.ja mam od novoty a robi to. a dvere nastavovali a nic stale to iste Treba to vediet aj nastavit!!!
Leden 21, 201213 r To máš pravdu... Záleží co koho štve.Někomu vadí sedačky,někdo nadává na jízdní vlastnosti,někdo na spotřebu atd atd....Ale to máš u každého auta. Mě třeba hrozně serou různé pazvuky z pod palubovky,od dveří...něco se ozejvá v kufru. Jenže ono to dělá většina starých aut...Ať jsem jel v Audině,nebo v bavoráku...taky bylo semtam něco slyšet... Zkus se svézt ještě u někoho jiného v Octávce a uvidíš... Já třeba pazvuky slyšel v každé Octávii i Fábii...Na tohle jsem puntičkář a řešil jsem to ve svém autě Audiem Já jsem na tohle taky puntičkář a proto jak se něco ozývá tak to hned řeším.A výsledek?V autě ticho.Mám najeto 248 000km. Téměř vše se dá najít.
Leden 23, 201213 r to: 67jitka58 Napiš tady prosím jaké součástky měly problém s pazvuky - nejlépe všechny na které si vzpomeneš a taky jak jsi to vyřešil. V autě mi to rachotí jedna radost, takže se na to v létě vrhnu, ale nevím jak na to přesně jít :-) děkuji Zatím jsem zjistil čudlík u ruční brzdy - vyplnil jsem ho molitanem. Dále tapecíry u dveří - to zavěšení u skla - vrzalo - namazáno. Dále mně štve vrzající sedačka - opěrák, nevím co s tím. No a zbytek hledám tak za jízdy jak se mi zachce :-) Upraveno Leden 23, 201213 r od CEZAR
Leden 25, 201213 r Tapecíry taky vrzaly,ty rohy,tak jsem je asi 1.5mm uřízl.Jinak momentálně si na něco konkrétního nevzpomínám,třeba časem.Ale nejtěžší je najít to místo a pak už je to sranda.Buď se dá nějaké těsnění,něco se podloží,vycpe a pod.prostě podle konkrétního problému.Jedna hlavní věc je taky mít dobře napasované a těsnící všechny dveře.Tím bych já začal. Upraveno Leden 25, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Leden 25, 201213 r Autor Mě ten hluk od větru vychází někde vzadu. Řekl bych že to budou zadní kufrové dveře ale to je jen teorie Upraveno Leden 25, 201213 r od DonnJarda
Leden 28, 201213 r Bol som vcera v skodovke nastavit dvere a nic. Nevedia si s tym radi. Uz naozaj neviem v com je to a ci sa to da vobec vyriesit.
Leden 28, 201213 r MAREK000:Prid do BA a ji ti tie dvere nastavim. Vsetko sa da vyriesit. Posli mi SS. P.S. Ak chces do nicoho ta nenutim. Upraveno Leden 28, 201213 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.