Henry.RS Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Má někdo zkušenosti se žlutým podsvícením budíků? Jestli neoslňují nebo nejsou nějak nepříjemné. Mám žluto černej interier, tak by mě docela žlutá seděla , děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) ak myslíš niečo také, tak napíš napr. používateľovi: Dundee (nie je to síce žlté, ale tak podobné) Editováno: 8. leden 2012, autor: Louki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Díky moc, trošku se to blíží, ale já mám víc ostře žlutou něco spíš jak citrón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 napiš si uživateli s-talker, ten Ti udělá podsvícení jak potřebuješ. A určitě se dohodnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.