Publikováno Srpen 2, 200619 r Prave davam rele deniho sviceni do okty ale zasek sem se pri vyndavani dutinkovych konektoru...vypichovak samozrejmne nemam a k rele sem ho taky nedostal...muzete mi prosim popsat jak vyndat konektor a cim ho vyndat bez vypichovaku?? Mockrat diky!!!
Srpen 8, 200619 r jj jak rika cosby bez vypichovaku to je pekna jebacka zkus to dvoum spendlikama ale i tak to pode tesko
Srpen 8, 200619 r zkus dvě sichrnajsky (zavírací špendlíky - po česku), ale nečekej že to půjde, zkoušel jsem i dělat s planžet cojsou na stěračích(gumách) ale furt nic moc
Srpen 10, 200619 r Taky jsem připojoval relé od Molpiru bez vypichováků,ale bez nich už bych do toho nešel!Jel jsem to přes dvě sicherajsky(nervy na dranc z toho),ale to bylo na tom zapojení to nejtěžší !!
Srpen 15, 200619 r no......popravdě bez vypichováků bych do toho nešel ...holt nářadí něco stojí......ale je to zase rychle....a bez poškození......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.