Publikováno Leden 10, 201213 r Hledal jsem téma, ohledně plastu a nenašel. Potřebuji zjistit zda budou pasovat plasty z krátké F1 do combi F1. Mohu koupit černý sedačky + tapecy + spodek palubky + veškeré plasty... ale jsou z F1 sedan a já mám F1 combi. Sedačky pasovat budou to vím na 100% přední tapec také, zadní prý NE! spodek palubky ANO a boční plasty?? to nevím :-( nemá někdo zkušenost?? děkuji.
Leden 10, 201213 r zadní tapecy taky sedí, jen bych byl opatrný s tím plastem pod zadním sedadlem tam by se to mohlo lišit.
Leden 10, 201213 r Autor no zadní tapece by být stejné neměli!! prý jsou v combi kratší, než v sedanu...
Leden 10, 201213 r tak máš pravdu zadní tapece jsou jiný, combi má jiný než sedan a hatchback. Ten plast pod zadní sedačkou (kryt podběhu) je opravdu jinačí jak jsem už psal. Vše, co je do konce zadního sedáku je stejné, pak se to začíná lišit.
Leden 10, 201213 r sedan by měl mít stejné dveře a tapece jako hatch...combi se od nich liší délkou -kratší
Leden 11, 201213 r Autor jj už sem to dnes měřil... jinak nevíte, zda jdou tapeci nějako rozdělat? vrchní část od té látkové, nebo je to jeden kus?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.