parkan Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Mám dotaz při řazení nebo zvětšení rychlosti je slišet lupání jako by v zadních brzdách.....má někdo stejný problém......je to takový divný zvuk....při jizdě je to normální............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mě to dělá taky.. při rozjezdu a při sešlápnutí plynu.... Nevíte co to je??? Před tím mi to nedělalo až po výměně rozvoďáků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Vyheveruj auto a zkuse třebas jestli není vůle naložisku. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Ano já mám taky uplně stejný problém..při rozjezdu nebo když přeřadím...když má auto jít do tahu.Ale pořád posloucám kde je to slyšet...spíš v zadu a,le tam jsem nic nenašel...Týden než to začalo jsem měl auto servisu ŠKoda kde mě dělaly zadní brzdy........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.