Jirka 66 Vloženo 13. leden 2012 Vloženo 13. leden 2012 Chtěl bych se zeptat jestli se dá vyměnit potah sedačky na O1 Citovat
libero Vloženo 13. leden 2012 Vloženo 13. leden 2012 dajú..ak chceš origo,tak v Škodovke určite na základe tvojho VINka Citovat
libero Vloženo 13. leden 2012 Vloženo 13. leden 2012 hoď mi VINko do SZ a ktorý diel potrebuješ..uvidím čo sa dá ešte zistiť,takto z gauča Citovat
CEZAR Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 když jste u výměny potahů....víte jak je tam ten potah přidělaný? já mám potahy dobré, ale chci pod ně hodit vyhřívání - i na zadní sedačky. Dělám ve firmě kde vyrábíme sedačky do aut a vím, že to není až tak jednoduché to správně potáhnout aby to nebylo zvrásněné atd. Tak jen jestli to někdo rozdělával u octavie a ví, jakým systémem je přidělán potah k pěně :-) Citovat
libero Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 nie je to prichytené k pene,ale ku kostre sedadla pomocou drátených svoriek...inak je to pekná tá robota.... Citovat
CEZAR Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 jo to je stejný systém jako u nás...je to přichycené k drátům zalitým v pěně a pěna je nasazena a zafixována k mechanismu ( kovová konstrukce sedáku ). Potah je přichycen k pěně pomocí C ringů neboli hook ringů ( kovových kroužků )....no....to abych si to vzal do práce prosím tě a rozpad opěráku máš k dispozici ? Citovat
libero Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 operadlo je prichytené tak isto ako sedák...som momentálne u ntb...jedine až večer to môžem naskenovať Citovat
CEZAR Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 no, akorát že u nás jsou zipy ale na octavii ne a tudíž netuším jak bych měl potah sundat když tam není žádný spoj :-) Zkus to prosím večer, děkuji :-) Citovat
Pepa007 Vloženo 23. leden 2012 Vloženo 23. leden 2012 Ale pánové Stačí použít hledání Vřdyť už je tu snad všechno popsáno. Tak jako tady v odkazu popisuke kolega Brunos. Doporučuji místo drátěných oček pouřít stahovací elektrikářské pásky .Po stažení a odstřižení přebytečného konce ještě spoj vždycky otočím - zatlačím dolů do molitanu Tak pane kolego Brunosi s dovolením odkaz. http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/ Citovat
Lubos740 Vloženo 25. Březen 2012 Vloženo 25. Březen 2012 Vite mi niekto poradit ako vytiahnut predne sedacky von z auta na O1 97 nema vyhrievanie no chcem ich vatiahnut a poriadne tam natiahnut potahy Citovat
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Vloženo 25. Březen 2012 mam dojem že to je tak , sedačku nadoraz dopředu ,odšroubovat dva šrouby , pak sedačky nadoraz dozadu a tam maš taky dva šrouby , a pak hezky ven , pokud jsou nake konektory , odpojit , doporucuju z odpojenou baterkou (beg) Citovat
Jindina Vloženo 21. Duben 2012 Vloženo 21. Duben 2012 Když čtu tohle téma,věřím tomu,že na octavia 1 lze sehnat vše a to ještě několik let,ale možná není špatný nápad se podívat třeba na bazoš.cz,občas tam někdo prodává sedačky,interiér za velmi zajímavé peníze,což mi u některých inzerátů přišlo lákavé.... Citovat
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2012 Vloženo 5. Květen 2012 (editace) Je to pakarna, ale da se opravdu vse Mozna par fotek postaci, pokud ne tak piskni a poradim :-) prikladam foto roztrepeneho origo potahu sedacky dochazi k tomu ne nastupovanim a ani ne ocel.knoflikama od kalhot pri usedani, ale bohuzel od vyroby je sklon a vedeni pasu spatne umisten. Vse to trepeni ma nastarosti pas ridice, ktery je stale v pohybu za jizdy, stale se otira o bok sedacky. Bohuzel pas je na oter osetren spesl vlaknem, bohuzel sedacka to nejvice odsere. Je to vlastnost vsechn sedacek v octavii - vyjimka je tam kdo ma sedacku maximalne zvednutou, tam nedochazi k takovemu treni Editováno: 5. Květen 2012, autor: Návštěvník Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.