opik Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 (editace) Tomas_ek jako že člen bude platit víc než nečlen dobrý no Editováno: 4. Duben 2012, autor: opik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 napsáno opačně 200 člen 300 nečlen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opik Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 to už je lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 já jen doufám, že bude teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 len tak informačne... kolko chodi ludi od susedov zo Slovenska??? zvazujem svoju ucast ale nerad by som bol sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Jak sám? Se spolu snad domluvíme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 dufam, ze sa nejako dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 13. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Program - 14.sraz SKODAHOME.cz První červnový víkend patří příznivcům vozů s okřídleným šípem ve znaku, kteří se sjedou v tradičním prostředí Triocampu na okraji Prahy. Program - ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Asi dost hloupá otázka, ale podle čeho se poznají členi od nečlenů? Byl jsem už mitulý rok, ale nepamatuju si kolik sem platil a že by vůbec někdo řešil jestli jesem nebo nejsem člen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 A další věc....Jak se stát členem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Asi dost hloupá otázka, ale podle čeho se poznají členi od nečlenů? Byl jsem už mitulý rok, ale nepamatuju si kolik sem platil a že by vůbec někdo řešil jestli jesem nebo nejsem člen podle registrace do klubu,neplést s forem a jelikož jsi jen ve skupine members,to znamená, že jsi jen registrován na foru a ne v klubu,tím pádem nejsi členem klubu A další věc....Jak se stát členem? tím, že zaplatíš členský poplatek více info zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ... a na bráně dostane slevu pouze ten, kdo předloží členskou kartičku a bude mít zaplacený roční poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 a ake su vyhody clenstva v klube??? este by ma zaujimalo ci sa da na zraze v kempe zariadit ubytko a kolko chcu za noc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Když bude čas tak se přijedu podívat na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 a ake su vyhody clenstva v klube??? este by ma zaujimalo ci sa da na zraze v kempe zariadit ubytko a kolko chcu za noc??? info o ubytování zde http://www.triocamp.com/index8.html pokud jsi členem klubu, máš slevu na vstup na sraz a možnost nakupovat u firem náhradní díly se slevou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Tak snad stihnu dostrojit RSko po lakování a nasadit nalakované kola. Aby jsem mohl také přijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 malej dotaz nejede nekdo na skodahome z okolo Vyskova atd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 já ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Bazy Volný Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 čaute škodováci, pokud mi to časově vyjde tak bych se rad zučasnil... Jede někdo z Ostravy abych nejel sám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Přátelé a kamarádi,letos poprvé vynechám tento bomba sraz......a jestli se vůbec ještě někdy ukážu.Bylo mě s Váma fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Sem se těšil jak se z pátek pěkně zlejem a nic z toho nebude. Budu pracovně hodně daleko takže také nedorazím Maca : Co to je za depresivní řeči !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tyvogo máco co se děje?? ( mates: kua to je taky škoda ( to sem zvědavej kolik se nás ze starý bandy sejde ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Určitě přijedu. Jen ještě nevím, jestli na kole nebo autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 tyvogo máco co se děje?? ( mates: kua to je taky škoda ( to sem zvědavej kolik se nás ze starý bandy sejde ( Taky mě to štve dlouho jsem vás neviděl. A těšíl jsem že že dáme rum zelenou atd ... budu muset lépe naplánovat tu podzimní. Boužel akce kam jedu je dost drahá a jen kvůli mě to přeplánovat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Přátelé a kamarádi,letos poprvé vynechám tento bomba sraz......a jestli se vůbec ještě někdy ukážu.Bylo mě s Váma fajn. Uvidim jak situace doma dopadne,každopádně bych se rád aspon zastavil.....je to prostě srdeční záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.