14.sraz SKODAHOME.cz - Stránka 2 - Srazy SkodaHome - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

14.sraz SKODAHOME.cz

Olin

Doporučené příspěvky

V 13. 4. 2012 na 9:33, john-n napsal:

Asi dost hloupá otázka, ale podle čeho se poznají členi od nečlenů? Byl jsem už mitulý rok, ale nepamatuju si kolik sem platil a že by vůbec někdo řešil jestli jesem nebo nejsem člen :)

podle registrace do klubu,neplést s forem a jelikož jsi jen ve skupine members,to znamená, že jsi jen registrován na foru a ne v klubu,tím pádem nejsi členem klubu

V 13. 4. 2012 na 16:48, Ondrero napsal:

A další věc....Jak se stát členem? :kol-32:

tím, že zaplatíš členský poplatek

více info zde:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 4. 2012 na 8:47, Pribinačik napsal:

a ake su vyhody clenstva v klube???

este by ma zaujimalo ci sa da na zraze v kempe zariadit ubytko a kolko chcu za noc???

info o ubytování zde

http://www.triocamp.com/index8.html

pokud jsi členem klubu, máš slevu na vstup na sraz a možnost nakupovat u firem náhradní díly se slevou

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  V 7. 5. 2012 na 11:20, kláca napsal:

tyvogo máco co se děje?? :((

mates: kua to je taky škoda :((

to sem zvědavej kolik se nás ze starý bandy sejde :((

Taky mě to štve dlouho jsem vás neviděl. A těšíl jsem že že dáme rum zelenou atd ... budu muset lépe naplánovat tu podzimní.

Boužel akce kam jedu je dost drahá a jen kvůli mě to přeplánovat nejde :(

Odkaz ke komentáři

V 6. 5. 2012 na 13:34, maca napsal:

Přátelé a kamarádi,letos poprvé vynechám tento bomba sraz......a jestli se vůbec ještě někdy ukážu.Bylo mě s Váma fajn. :kol-26:

Uvidim jak situace doma dopadne,každopádně bych se rád aspon zastavil.....je to prostě srdeční záležitost.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...