Romie Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Ahoj lidi, mám problém, přepnu ovládání na pravé zrcátko a ovládám pravé zrcátko - OK. Přepnu na levé zrcátko a ovládám obě. Myslel jsem si, že si zvyknu, ale nejse mi to. Ví někdo, čím to je? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 je to tak origo z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Jestli máš maxidot, tak si to vypni, jinak vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 JJ VAGem to jde vypnout, na maxidotu jen u některých aut, na mým to na maxidotu nešlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 25. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Maxidot nemám, takže jedině VAG nebo si zvyknout. Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.