Přejít na obsah

Svolávací akce - únik nafty


Dubl

Doporučené příspěvky

Už i na nás došlo: http://auto.idnes.cz/tdicka-do-servisu-skoda-vola-k-opravam-12-700-naftovych-aut-pjw-/automoto.aspx?c=A120118_112242_automoto_fdv

Někdo už tu psal o tom, že mu uniká nafta a že technik řekl, že je to normální. :kol-44:

Jsem zvědav, kdo první z majitelů YETI napíše, že dopis dostal a jak potom proběhla komunikace se servisem, případně oprava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve zprávě VW je něco ve smyslu "jeden z dodavatelů použil trubky , které po zpracování mají rýhy. Při určitých otáčkách dochází k rezonanci přívodních trubek a může dojít v rýhách k porušení jejich těsnosti.... " . Z dalšího textu leze , že servisní zásah je max. na 1 hod. a má odstranit možnost rezonance. Osobně jsem měl představu úchytu/rozpěrky na vedení. Zmiňované gumové závaží řeší vibrace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani mne to nic neukazalo pise ze sa to na mna nestahuje, dneska som sa na to pytal v servise a mi povedali to iste ze oni ked dostanu auto tak prve co robia pozru ci je nejaka chyba hlasena z vyroby a to opravuju bez toho aby sme to vedeli a tentokrat sa o tom dozvedeli media a urobili z toho bum, robia to vsetky automobilky maju to utajene aby zakaznici kupovali nadalej auta.

Podla tej stranky moje auto nema s tym nic spolocne, ale tak potom nechapem preco mne unikala nafta, zahada alebo......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som bol so svojim Yetikom v servise s brzdovou kvapalinou a pytal som sa na tu akciu, kukli do PC a povedali že mna sa to netýka, ale myslite že im možem verit?Neviete akych sa to konkretne tyka motorov?Resp nejake kody motorov ktorych sa to tyka?

Inac co som pozeral nejake info na nete tak je zaujimave že pisu že sa to vztahuje na Yeti r.v.2010, teda mojeho 2009 sa to asi naozaj netyka.

Editováno: , autor: Joe1980
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem dnes v servisu kvůli novým stěračům a tak jsem se zeptal, zda se mne to také týká. Tak prý zatím ne (rok výroby 2009), ale že to v novinách napsali špatně. Škodovka bude svolávat jen určité množství aut, dalších se to bude týkat při servisní prohlídce. Tak nevím. Co mne ale překvapilo, že u mého auta bylo napsáno, že se mají vyměnit oba znaky (už je ale mám vyměněné - ŠA si to u mne neopravila). Takže si myslím, že se to objeví i u dalších majitelů YETÍKŮ). Protože se jedná o výměnu v rámci vadné série, tak ten, u koho se to objeví, má nárok na výměnu i když už mu skončila záruka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...